Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bende izlememiştim bende sendenim :))) işte o Zaman'lar bende senin gibiydin vadi harici bişey izledim mi sanki vadiye ihanet ediyormuşum gibi geliyordu bana 😉 çık şükür bu paranoyadan kurtuldum 😉 darısı başına

Ulan dingil melun Saruhan diye ölüyordun :))) ne oldu da Cahit'le kıyas yapıyon 😉)))
Saruhan bitti gitti :A

Bende izlememiştim bende sendenim :))) işte o Zaman'lar bende senin gibiydin vadi harici bişey izledim mi sanki vadiye ihanet ediyormuşum gibi geliyordu bana 😉 çık şükür bu paranoyadan kurtuldum 😉 darısı başına

Ulan dingil melun Saruhan diye ölüyordun :))) ne oldu da Cahit'le kıyas yapıyon 😉)))
Ins desem mi bilemedim 🙂

Sabahtan beri Kurtlar Vadisi fragmanı beklerken ben. :)

CRtHBTBWUAElrYz.jpg

Şuan için oyuncu transferi düşünülecek en son şey.. senaryoda ki sıkıntı giderilmediği sürece kim gelirse gelsin havada kalır malesef. Senaryo sağlam olursa, figürana yazılan sahnelerden bile zevk alırız.. bunun tecrübesini eski senaristlerimizle yaptık. Bugünün Eşkıya dizisi de tamamen senaryo başarısıdır.

Yav verin kardesim su fragmani catladik burda vadi izleyicisi olmak cidden ayricalikli normal bir olayimiz yok

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking