Sana yollamadım zaten değişeceğim ki riske girmeye gerek yok kaliteden anlamadınız@denizz19 şarkın rezil Farkı açmışsın gerek yok puanıma
OO hastasıyım. Al dinle bir rap şarkı sana gelsin.En sevdiğim jüri gelmiş. Rap sever misin.
Geri aldım lafımı. Sen de Yalın'dan desteğini çekersen naparız.Bana he ok diyorsun 1 geliyor.
Hayır sana atmayı düşünmüyorum.@EFE UYSAL @mrt-06 bana da atcanız demi
Tm bekliyorum telefonu fazla bekletilmeyi sevmem sekreterim not alır uygun olursam olur.@ABAY_06 her hafta alo derim o zaman
eeehhhŞarkımız değişim yaşadı
Şarkımız bu @EFE UYSAL @Bully @ABAY_06 @vadikızı @batuhankaralar @Billy Kane @sokak sanati zaten en baştan beri listemdeki buydu ama VKU bi deneyeyim dedim
@tolgab
Güzel sayılır.Şarkımız değişim yaşadı
Şarkımız bu @EFE UYSAL @Bully @ABAY_06 @vadikızı @batuhankaralar @Billy Kane @sokak sanati zaten en baştan beri listemdeki buydu ama VKU bi deneyeyim dedim
@tolgab
Bu listemde olan şarkıydı listemden devam ediyorum bir maceraya atılayım dedim öbürünü yolladım sonra vazgeçtim Ayy beğenmezsen beğenmeeeehhh
Tam puanına adayımGüzel sayılır.
Olabilir sevdiğim parçadır.Bu listemde olan şarkıydı listemden devam ediyorum bir maceraya atılayım dedim öbürünü yolladım sonra vazgeçtim Ayy beğenmezsen beğenme
Tam puanına adayım
OO hastasıyım. Al dinle bir rap şarkı sana gelsin.
Böyle bir şarkı olursa neden olmasın.Bu sözünü oylar da görmek istiyorum.
Böyle bir şarkı olursa neden olmasın.