MusicSurvivor All Star | 8.Hafta

@xemrexxx of anca konuşuyon anca laf :A Git bana profil fotoğrafı bul :A
biraz halkın adamalrından yana ol pis macuncu al sana foto :A
ilkerayr%C4%B1k.jpg

Efendim bu hafta Sezen Aksu "Seni Kimler Aldı" diyecek. Minik Serçe'nin Youtube'de en çok dinlenen şarkılarından biridir. :)

"Gönlümün bayramları şenliği söndü seni kimler aldı... Kimler öpüyor seni... Dudağında dilinde ellerin izi var... Seni kimler aldı..."

@sokak sanati @denizz19 @batuhankaralar @tolgab @Bully @Harunnn60 @-potterhead- @Ahmad @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @EFE UYSAL @adımutlulukk @Felon @Tolstoyevski @Almila @cookies @Tzira @HarzeM @ÇaKıR10 @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @berkann @soo @vadikızı @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @EnveR @hayret bi şey @Aserat @HachiKo @ABAY_06 @Billy Kane @S.G.A.T.

Kanaldaş en iyisi biz yarışmayalım sen yarış tek. :A Haftanın açık ara favorisi. :D

Sizi yanıltmaya devam ederek "Ewey Way That I Can" diyorum. :D Umarım escdeki başarısı burdada olur. :)

@GunesinOglu @Ahmad @mrt-06 @EFE UYSAL @Çiğdem- @batuhankaralar @Reytinger @cookies @vadikızı @denizz19 @Bully @Yiğitt @sokak sanati @-potterhead- @tolgab @Maskeli Fedai @Felon @Tolstoyevski @OzaN @xemrexxx @Harunnn60 @ozgur2113 @hayret bi şey @berkann @Amoureux @Felon @HarzeM @gözlemci @Castei @BesaleT

Son düzenleme: