Çelik yelek var galiba. Hızır bir süre İlyas'ı öldü gösterecek.İnşallah ölmez.
Ölürse başkarakterlerden biri gitmiş olur dizi için kötü gelişme olur dizide kalmalı kesinlikle renk katıyor.Çelik yelek var galiba. Hızır bir süre İlyas'ı öldü gösterecek.
Vurur yüze ifadesi İlyas'a bir şey olursa Esra bi tanesi öldürür herkesi. (uydu mu )Ölürse başkarakterlerden biri gitmiş olur dizi için kötü gelişme olur dizide kalmalı kesinlikle renk katıyor.
Çok iyi uydu abi. Bölümü yarın izlemeye çalışçam.Vurur yüze ifadesi İlyas'a bir şey olursa Esra bi tanesi öldürür herkesi. (uydu mu )
Of ne yapmissin yaVurur yüze ifadesi İlyas'a bir şey olursa Esra bi tanesi öldürür herkesi. (uydu mu )
Bi duyarsa İlyas, Esra'nın Mahmut'a gittiğini var ya.. eyyy.Of ne yapmissin ya
Harika uyduVurur yüze ifadesi İlyas'a bir şey olursa Esra bi tanesi öldürür herkesi. (uydu mu )
Bu hafta maç yok 10 reyting hayalleri kuruyorum.Harika uydu
Mutlaka duyacaktır..ama hangi bölümde duyar bakalımBi duyarsa İlyas, Esra'nın Mahmut'a gittiğini var ya.. eyyy.
Bencede reyting tavan yapar.salı akşamlarına damga vurmasını bekliyorumBu hafta maç yok 10 reyting hayalleri kuruyorum.
Pek etkliemez ama Bayern Arsenal maçı varmış yayın akışında yazıyor.Bu hafta maç yok 10 reyting hayalleri kuruyorum.
Yaren ortalığı karıştırabilir. O kız tehlikeli bence.Mutlaka duyacaktır..ama hangi bölümde duyar bakalım
Onu biliyorum da çok önemli değil.Pek etkliemez ama Bayern Arsenal maçı varmış yayın akışında yazıyor.
yas tutucan galiba 1 ayöldümü kaldımı belli değil zaten