elenirsem yarışmayı pompy bombalarıyla patlatırımSen öyle san.
elenirsem yarışmayı pompy bombalarıyla patlatırımSen öyle san.
Bu şarkıyla elenmezsin sanırım ben beğendiysem.elenirsem yarışmayı pompy bombalarıyla patlatırım
ay bak geldi yine ortalık karıştıran yapımcı ve sunucu.ss
ay pes mi ediyon@Çiğdem- bence forum halkı sana ödül vermeli.NASIL DAYANDIN BU MELUNA ? Vallahi ölcem
Ben @sokak sanati'nın attığı ilk mesajı dikkate aldım @GunesinOglu bana oy kullanabileceğimi söylemediği için ben de oy kullanmadım. Neyse oylama bitmiş herkes recap göndermeye başlamış ama benim hakkım yendi bu saatten sonra da geri dönüş olmaz sanırım.bengündüz sordum günesingoluna cevap gelemden kullanmadım 4-5 saat bekledim hatta kullanabiliyorsunuz dedi yarışmacılar juriler kullanabiliyor onalrın harici yok dedi🙂
ay işte bu ka çirkin olmasan bir koca bulupevlenmiş çocuk yapıp ilgeleniyor oalcaktın suç sende yani bence @GunesinOglu ile evlenin siz2 yıla yakındır hergün uğraşıyorum bu banlandı herkes bir nefes aldı ben faceden çekeye devam ettim benim sucum ne ayoll @xemrexxx
Ben @sokak sanati'nın attığı ilk mesajı dikkate aldım @GunesinOglu bana oy kullanabileceğimi söylemediği için ben de oy kullanmadım. Neyse oylama bitmiş herkes recap göndermeye başlamış ama benim hakkım yendi bu saatten sonra da geri dönüş olmaz sanırım.
vlla ben sırf kazanayım diye son anda oy atmadım cnm ben gündüz gunesinogluna sordum bu anketi o yapıyor ben sormayı akıl ettim diye suclu hissetmem kendimi kullan dedi gündüz kullandım zaten saat 5 ten beridirde forumda yoktum ben geldiğimde anket bitmişti geçmiş olsun demek dşüyor bana 😉😉😉Ben @sokak sanati'nın attığı ilk mesajı dikkate aldım @GunesinOglu bana oy kullanabileceğimi söylemediği için ben de oy kullanmadım. Neyse oylama bitmiş herkes recap göndermeye başlamış ama benim hakkım yendi bu saatten sonra da geri dönüş olmaz sanırım.
Şarkın nedir modum.
Düelloya katılan yarışmacının oyuyla eleniyorsam geçmiş falan değil açıkça hakkım yendi. Sabah okula gitmeden önce foruma baktım oy kullanabileceğim yazmıyordu ki 7/24 forumda olamam ben sokak sanatının açıklamasına uyarak oy kullanmadım sonuç olarak hiç de adilce bir oylama olmadı. Kalan yarışmacılara başarılar.@batuhankaralar tekrardan geçmiş olsun