- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Oylama ne zman bitiyor?@denizz19 22.00 ye kadar tüm şarkılar bende olursa gece hazır olur tabi ki
Şimdi hangi şarkılar paylaşıldı yorum yapayım![]()
Ben birisinden aldım etiketi.Beni etiketlemeyen Katy Perry ve Mustafa Ceceli bu utancın bedelini ödeyecekler![]()
Son şarkı yollama 20:00 değil mi 22:00 nerden çıktı@denizz19 22.00 ye kadar tüm şarkılar bende olursa gece hazır olur tabi ki
Şimdi hangi şarkılar paylaşıldı yorum yapayım![]()
Tm 90 sn yapayım.@EFE UYSAL bugün başlarsa Perşembe açıklarım
@denizz19 @EFE UYSAL siz bu fırsatı kaçırmazsınız ilk sayfaya bakın recap 90 saniye oldu![]()
Ne oldu? Melih zaten Amerikan fun clup bilmiyor muydun yani bu zamana kadar.@EFE UYSAL yani. Büyük utanç. Tüm takipçilerim ile bu utancı temizlicez.@Harunnn60
@Amoureux yani sende Amerikan mandasını mı savunuyordun.@mrt-06 😱
Gönderdim ya.
Ne oldu? Melih zaten Amerikan fun clup bilmiyor muydun yani bu zamana kadar.
Gönderdim ya.Maruz kaldım 2 yıldır kalıyoruz.
![]()
Banane ya saati neyse ona göre yollanacak yine kurallara uyulmuyor![]()
O 1 yıl bana 2 yıl gibi geldi düşün işte.@mrt-06 Allah cezanı vermesin foruma 1 yıl önce geldim ben![]()
Ne alaka ya nerden nereye bağladın.Aaa hala inanmıyorum.Vadi izliyor bir de.
![]()
Ne utancıymış unutmuşuz.@EFE UYSAL yani. Büyük utanç. Tüm takipçilerim ile bu utancı temizlicez.@Harunnn60
@Amoureux yani sende Amerikan mandasını mı savunuyordun.@mrt-06 😱
Bu haftaki şarkım Cecelinin en sevilen şarkılarından:
@Çiğdem- @vadikızı @denizz19 @Bully @HarzeM @Maskeli Fedai @batuhankaralar @mrt-06 @-potterhead- @Harunnn60 @ozgur2113 @xemrexxx @adımutlulukk @tolgab @Yiğitt @Tzira @cookies @Felon @Castei @Reytinger @GunesinOglu @sürgünüm @turkuazz @EnveR @OzaN @Billy Kane @ABAY_06 @S.G.A.T. @Amoureux @primavera @BesaleT @Titanium @DarkLeqenD @cevaa @gözlemci @hayret bi şey @eskici @soo