MusicSurvivor All Star | 7.Hafta

ya olayı bitirmişsin bu şarkıya yorum dahi yapılmaz...harika bir şarkı seçmişsin:) bence bu şarkı listeyi karıştırır baya:)

şarkıyı dinledim..şarkı çok çok harika..:)

tumblr_mwkdy0IAyW1qzbagvo1_500.gif

Bu hafta çok güzel bir şarkı ile yarışıyorum. Özellikle şarkı kliple birleşince çok güzel olmuş. Kesinlikle Klip en iyi kliplerden bir tanesi.😎😎

O yüzden şarkıyı dinlemenizi tavsiye ederim. Ben yabancı şarkı sevmem diyenleri bile içine çekebilecek bir şarkı. :bhr::bhr:

:ZKaty Perry - Unconditionally:Z

large.gif

:love1::love1::love1:

@Amoureux senin için. :Z

Oh no, did I get too close?
Oh, did I almost see
What's really on the inside
All your insecurities
All the dirty laundry
Never made me blink one time

[Chorus]
Unconditional, unconditionally
I will love you unconditionally
There is no fear now
Let go and just be free

Come just as you are to me
Don't need apologies
Know that you are a worthy
I'll take your bad days with your good
Walk through this storm, I would
I do it all because I love you
I love you

[Chorus]

So open up your heart and just let it begin
Open up your heart and just let it begin
Open up your heart and just let it begin
Open up your heart
Acceptance is the key to be
To be truly free
Will you do the same for me?

Unconditional, unconditionally
And there is no fear now
Let go and just be free
I will love you unconditionally (oh yeah)

I will love you (x3)
Unconditionally

@Maskeli Fedai @xemrexxx @Çiğdem- @Ahmad @mrt-06 @Harunnn60 @Bully @ozgur2113 @batuhankaralar @adımutlulukk @EFE UYSAL @Yiğitt @-potterhead- @denizz19 @tolgab @Reytinger @HarzeM @cookies @BesaleT @Tzira @GunesinOglu @Titanium @Billy Kane @hayret bi şey @turkuazz @Castei @beyazsoy @Felon @cevaa @primavera @vadikızı @DarkLeqenD @berkann @yatutarsa @soo @gözlemci @eskici @S.G.A.T. @sürgünüm @Aserat @HachiKo @eros @OzaN @EnveR
yahu katy den çok etkilendim bu şarkıyı dinleyince:) şarkıyı dinledim şarkıda ayrıca harika:)

ya olayı bitirmişsin bu şarkıya yorum dahi yapılmaz...harika bir şarkı seçmişsin:) bence bu şarkı listeyi karıştırır baya:)

yahu katy den çok etkilendim bu şarkıyı dinleyince:) şarkıyı dinledim şarkıda ayrıca harika:)
Evet etkilenmemek mümkün değil. :bhr:

Umarım bu hafta da ilk 5 listende yer alabilirim :)

Çok teşekkürler inşallah iyi puan verirsin. :D

Umarım bu hafta da ilk 5 listende yer alabilirim :)
şarkını daha önceden de dinlemiştim..ama ismi aklıma gelmemişti..şarkıyı dinleyince hatırladım..:) ilk 5 için olurmu bakalımartık..listedeki tüm şarkılar paylaşıldığında durum ona göre netleşir bakalım listeye bağlı aslında:)

şarkını daha önceden de dinlemiştim..ama ismi aklıma gelmemişti..şarkıyı dinleyince hatırladım..:) ilk 5 için olurmu bakalımartık..listedeki tüm şarkılar paylaşıldığında durum ona göre netleşir bakalım listeye bağlı aslında:)
İyi puan alsam yeter 10 puan altına düşmeyelim yeter ki :D

Dinledim, o hatırladım tam puanıma aday.:bhr::bhr::love1:
Valla mı :D çok sevindim sende benden iyi puan alacaksın garantisini vereyim şimdiden 😉

Bende öyle düşünüyorum inşallah final puanı alırım artık. :X Senden de iyi puan bekliyorum. :X
şarkıyı beğendim..puan konusunda net birşey diyemiyorum çünkü bütün şarkılar paylaşılıp liste oluştuğunda duruma göre oylama yapacağım..ama şunu söyleyebilirim şarkın çok iyi oylamada nasıl olacak bakalım