- Reaksiyon puanı
- 58,901
- Puanı
- 1,060
Hahaha sen kullanmadığın sürece diyecemKuzu kuzu demesene melun kaç defa dedim sana ss
Hahaha sen kullanmadığın sürece diyecemKuzu kuzu demesene melun kaç defa dedim sana ss
Hüp ya da Unutmamalı hangisi arkadaşlar ?
@Bully @mrt-06 @batuhankaralar @EFE UYSAL @-potterhead- @Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @Yiğitt @xemrexxx @adımutlulukk @tolgab @Ahmad @ozgur2113 @denizz19 @Tzira @eskici @Reytinger @DarkLeqenD @GunesinOglu @Castei @turkuazz @Titanium @soo @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci @hayret bi şey @yatutarsa @OzaN @Billy Kane
Melun kuzu kuzuyu bilinç altıma ısrarla yolluyorHahaha sen kullanmadığın sürece diyecem
@sokak sanati çok çok iyi.
Melun kuzu kuzuyu bilinç altıma ısrarla yolluyor
Benim listemde zirveye oldukça uzak kalacağı kesinBiliyorum beybicanım.
Bu hafta yine 1.liğe oynayacak gibiyim. Geri bassın herkes. @Bully
Rihanna dinle. Çok efsane dimi şarkım.
1 puanBiliyorum beybicanım.
Bu hafta yine 1.liğe oynayacak gibiyim. Geri bassın herkes. @Bully
Rihanna dinle. Çok efsane dimi şarkım.
Hahaha melundan yüz yılın thug life @sokak sanatiBenim listemde zirveye oldukça uzak kalacağı kesin
Ayrıca Murat Boz'un şarkısı Hüp değil Püf'tü be cahil
Benim listemde zirveye oldukça uzak kalacağı kesin
Ayrıca Murat Boz'un şarkısı Hüp değil Püf'tü be cahil
Birşeyler düşünürüzAaaa evet. Dur şuan elim ayağım titredi.
Neyse bu hafta 7+ alırsan şükret benden.
@Maskeli Fedai ben Hüp'e ya tam veririsem.
Birşeyler düşünürüz
Tky izle tam puan sanaOk o zaman. Ben TKY'ye başlıyorum.
Ben forumu falan bilmem elimde Hüp ve Kuzu Kuzu varken Unutmamalı munutmamalı falan kullanmam. @Çiğdem- gelince ayrıntılı açıklama yapar sana
@Maskeli Fedai hüp ve kuzu kuzu ya güven başka söyleyecek birşey yok ayy zaten yoruldum artık sana bunu söylemekten bendeHüp ya da Unutmamalı hangisi arkadaşlar ?
@Bully @mrt-06 @batuhankaralar @EFE UYSAL @-potterhead- @Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @Yiğitt @xemrexxx @adımutlulukk @tolgab @Ahmad @ozgur2113 @denizz19 @Tzira @eskici @Reytinger @DarkLeqenD @GunesinOglu @Castei @turkuazz @Titanium @soo @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci @hayret bi şey @yatutarsa @OzaN @Billy Kane
Listemi oluşturdum gerek yok onlara@Maskeli Fedai hüp ve kuzu kuzu ya güven başka söyleyecek birşey yok ayy zaten yoruldum artık sana bunu söylemekten bende
Unutmamalı daha iyi aslındaHüp ya da Unutmamalı hangisi arkadaşlar ?
hüp unutmamalıdan daha iyi şarkı ikisini yan yana koymak bile hata ayolll hüp 1. olur ama unutmamalı final puanı bile alamaza şaşırma derim ben ne halin varsa görListemi oluşturdum gerek yok onlara
Sen derdine yan çirkin eleneceksin İnşallahhüp unutmamalıdan daha iyi şarkı ikisini yan yana koymak bile hata ayolll hüp 1. olur ama unutmamalı final puanı bile alamaza şaşırma derim ben ne halin varsa gör
mustime daha çok puan vermiştin senn bizi desteklemen gerekiyor hem biz rakip olduğumuz kadar dostuz birbirimizi kollamalıyızSen derdine yan çirkin eleneceksin İnşallah