MusicSurvivor All Star | 7.Hafta

efem bu şarkısını çok ama çok seviyorumm

bu arada ben bir açıklama yapmak istiyorum gördüğünüz üzere sıla hande yener mustafa ceceli mustafa sandal yüksek veriyorum bunun ne @denizz19 la ne @Çiğdem- nede @EFE UYSAL ile uzaktan yakından
alakası yok ben onları tanımadan öncede sıla mustafa ceceli hande yener hayranıyım @denizz19 defalarca
söyledim ben hande yener ve sıla hayranıyım ve dedim ki handenin romeo albümü dışında albümlerini
sevmiyorum dedim @denizz19 sorabilirsiniz ben onu tanıdığımda sıla hayranı olduğunu bilmedende sıla hayranıydım ben hande yeneri ilk çıktığından beri sever dinlerim sadece romeo albümünde koptum dinlemedim çünkü sevmedim handenin şarkısını neyse uzatmadan evet önce sopa şarkısına yüksek vermiştim bu sefer düşük verdim önüme gelen şarkılar daha iyiydi o yüzden yoksa başka
bir sebebi yoktur ben sılaya hande ye mustafa ceceli ye bilerek yada onlar yönetiyor diye yüksek puan
vermiyorum ben hepsine hayranım @EFE UYSAL beni tanımıştır benim ne kadar sıkı mustafa ceceli
hayranı olduğumu bilir tüm albümleri vardır takip ederim ki o yüzden puanlarım yüksek oluyor hayran
olduğum için bu yüzden hepinize söylüyorum kimse beni art niyetli olduğumu düşünmesin
musti sevilmezmi hiç kız tabikide seviceksin bunun açıklamasını bile yapmana gerek yok mustafa sandal demen yeter :A:A:A

Sonuçları ben de merak ediyorum benim için de tam o saatte açılacak :A