- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Oylama ne zman bitiyor?@denizz19 22.00 ye kadar tüm şarkılar bende olursa gece hazır olur tabi ki
Şimdi hangi şarkılar paylaşıldı yorum yapayım
Ben birisinden aldım etiketi.Beni etiketlemeyen Katy Perry ve Mustafa Ceceli bu utancın bedelini ödeyecekler
Son şarkı yollama 20:00 değil mi 22:00 nerden çıktı@denizz19 22.00 ye kadar tüm şarkılar bende olursa gece hazır olur tabi ki
Şimdi hangi şarkılar paylaşıldı yorum yapayım
Tm 90 sn yapayım.@EFE UYSAL bugün başlarsa Perşembe açıklarım
@denizz19 @EFE UYSAL siz bu fırsatı kaçırmazsınız ilk sayfaya bakın recap 90 saniye oldu
Ne oldu? Melih zaten Amerikan fun clup bilmiyor muydun yani bu zamana kadar.@EFE UYSAL yani. Büyük utanç. Tüm takipçilerim ile bu utancı temizlicez. @Harunnn60
@Amoureux yani sende Amerikan mandasını mı savunuyordun. @mrt-06 😱
Gönderdim ya. Maruz kaldım 2 yıldır kalıyoruz.@mrt-06 sen hiç Cengiz gıcıklığına maruz kalmadın herhalde Yine şarkı yok
Ne oldu? Melih zaten Amerikan fun clup bilmiyor muydun yani bu zamana kadar.
Gönderdim ya. Maruz kaldım 2 yıldır kalıyoruz.
Banane ya saati neyse ona göre yollanacak yine kurallara uyulmuyor
O 1 yıl bana 2 yıl gibi geldi düşün işte.@mrt-06 Allah cezanı vermesin foruma 1 yıl önce geldim ben
Ne alaka ya nerden nereye bağladın.Aaa hala inanmıyorum. Vadi izliyor bir de.
Ne utancıymış unutmuşuz.@EFE UYSAL yani. Büyük utanç. Tüm takipçilerim ile bu utancı temizlicez. @Harunnn60
@Amoureux yani sende Amerikan mandasını mı savunuyordun. @mrt-06 😱
Bu haftaki şarkım Cecelinin en sevilen şarkılarından :
@Çiğdem- @vadikızı @denizz19 @Bully @HarzeM @Maskeli Fedai @batuhankaralar @mrt-06 @-potterhead- @Harunnn60 @ozgur2113 @xemrexxx @adımutlulukk @tolgab @Yiğitt @Tzira @cookies @Felon @Castei @Reytinger @GunesinOglu @sürgünüm @turkuazz @EnveR @OzaN @Billy Kane @ABAY_06 @S.G.A.T. @Amoureux @primavera @BesaleT @Titanium @DarkLeqenD @cevaa @gözlemci @hayret bi şey @eskici @soo