MusicSurvivor All Star | 6. Hafta Sonuçları

KİM ELENSİN?

• Çiğdem - Mustafa Sandal

• BatuhanKaralar - Şebnem Ferah

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
arkadaşlar oylama 18:00 15- 15 eşit bitti daha oy sayılmıyor @sokak sanati anketi devam ettirmicekti biz burda eşitlik napalım diye konusoyruz oylama bitti şuan iki şarkıcıda eşit nolucak bilmiyorum beklicez kararı 🙂🙂🙂

Anket denen bu saçmalığın hiçbir zaman adaletli olmadığını öne sürmüştüm ama sağolsunlar kovulmaktan beter olmuştum buradan. Alın size anket geldiniz mi dediğime :)

Anket denen bu saçmalığın hiçbir zaman adaletli olmadığını öne sürmüştüm ama sağolsunlar kovulmaktan beter olmuştum buradan. Alın size anket geldiniz mi dediğime :)
Aslında anket oylaması belli şöyle olacaktı..oy kullanan kişi değiştirme hakkı olmamalıydı ancak anket açık olduğu için karışıklık oldu..tabi anketi açan arkadaşımız olurda yanlışlık yapan olur diye anketi değiştirme şansı tanımış..yani Oda yardımcı olmak için yaptı..

Aslında anket oylaması belli şöyle olacaktı..oy kullanan kişi değiştirme hakkı olmamalıydı ancak anket açık olduğu için karışıklık oldu..tabi anketi açan arkadaşımız olurda yanlışlık yapan olur diye anketi değiştirme şansı tanımış..yani Oda yardımcı olmak için yaptı..
Hayır oylama öyle yapılmaz oylama anket yerine yine özel mesajla olur :)