MusicSurvivor All Star | 6. Hafta Sonuçları

KİM ELENSİN?

• Çiğdem - Mustafa Sandal

• BatuhanKaralar - Şebnem Ferah

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
önde değil ayol anket eşit bitti daha devam tmemeliydi eşit bitti biz durumu konusurken sokak sanati açık bırakmıs yeni oy gelmiş adımutlulukta kendisi itiraf ediyor zaten 🙂

Çiğdem ne itiraf ettim oyu son anda değiştirdiğimi söyledim sadece seni daha çok beğenmem anketteki oyumu değiştirmez orda bu hafta kimi beğendiniz demiyor. :) Yinede değiştirdim oyumu. :(

@Çiğdem- o zaman adımutlulukk u da saymamam.Çünkü oylama 18.00 de bitti o zaman dediğim olacak yeni haftada hanginiz daha düşük alırsa elenecek
oylama eşit bitti biz olayı nasıl çözelim diye bekliyoruz qBully bunu dşünüyoruz yeni oy daha kabul edemeyiz şebnem ve ben elenmeyelim baska hafta 2 eleme olur diyorum anket eşit bitmiş nasıl yapsak diye düşünüyoruz

Az önce 17-14 şimdi yeniden 16-15 oldu iyice çocuk oyuncağına döndü bu iş. Ayrıca anketin bitiş süresi de yazılmamış yani şu an oy kullanılabilir gibi görünüyor. 18:00'da biteceği ankete de eklenseymiş keşke.

Anketin 18.00 de yazacağını ekledim ama konu bende değil

Az önce 17-14 şimdi yeniden 16-15 oldu iyice çocuk oyuncağına döndü bu iş. Ayrıca anketin bitiş süresi de yazılmamış yani şu an oy kullanılabilir gibi görünüyor. 18:00'da biteceği ankete de eklenseymiş keşke.
ayol anket 18 bitti biz eşitliği nasıl halldelim derken sokak sanatı tekrar açmıs anketi oylar eşit bitti 15-15 @GunesinOglu 18 bitti anket nasıl olucak onu konusuyoruz daha oy sayılmıyor

Dalga mı geçiyor biri ya ? Bu düello iptal.Yeni haftayla beraber yeni düelloyu başlatacağım!

Anketin 18.00 de yazacağını ekledim ama konu bende değil
Eklemiş olabilirsin ama bunu ankette de görebilseydik keşke. Çünkü şu an anket açık görünüyor hala bilmeyenler gelip oy kullanabilir. Kimin ne zaman kullandığını da bilmiyoruz iyice arap saçına döndü bu iş. :D

ayol anket 18 bitti biz eşitliği nasıl halldelim derken sokak sanatı tekrar açmıs anketi oylar eşit bitti 15-15 @GunesinOglu 18 bitti anket nasıl olucak onu konusuyoruz daha oy sayılmıyor
Kız ben hiçbir şey anlamadım valla bu düello sayılmasın zaten neyin nolduğu belli değil. :F

Eklemiş olabilirsin ama bunu ankette de görebilseydik keşke. Çünkü şu an anket açık görünüyor hala bilmeyenler gelip oy kullanabilir. Kimin ne zaman kullandığını da bilmiyoruz iyice arap saçına döndü bu iş. :D

Kız ben hiçbir şey anlamadım valla bu düello sayılmasın zaten neyin nolduğu belli değil. :F
cnm anket 18:00 bitti @sokak sanati bitti dedi bizde eşitlik nasıl hal olsun diye konusuyorduk onra anket açık kalmıs daha yeni oy sayamayız biz burda eşitliği napalım diye konusuyoruz anket 18:00 15-15 bitti akrdslar bu oylar sayılmıyor şuan @GunesinOglu

Arkadaşlar oylama 18 de bitiyordu normalde o yüzden 18 den sonra kullanılan oy bence haksızlık olur sonuçta anket süresi 18 di