MusicSurvivor All Star | 6. Hafta Sonuçları

KİM ELENSİN?

• Çiğdem - Mustafa Sandal

• BatuhanKaralar - Şebnem Ferah

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
@Çiğdem- şöyle oldu dün ilk mustiye verip sonra ilk mustiye yüksek verdim diye şebneme verdim bugün foruma girincede değiştirip Musti'ye verdim tekrar. :F Ama bu hafta mustiyi daha iyi olarak gördüm evet.
oyun benden yana kalması uygun ozaman kendin söylüyorsun çünkü @GunesinOglu bence bir haksızlık yok kendisi söylüyor 1 saat kala değiştirende kendisiymiş beni beğendiği ortada zaten mustiyi yanı oyu bana sayılsın 🙂

@adımutlulukk hakkaniyetli olan bu hafta kimi beğendiğine oy vermen.:D Yine de senin kararın . Karışmaz kimse.:)
karışan yokki kendisi diyor şuan bile senin şarkını beğendim diyor 1 saat kalada değiştirdim diyor ozaman oyu bana sayılsın beni beğendiğini söylüyor şuanda :F

oyun benden yana kalması uygun ozaman kendin söylüyorsun çünkü @GunesinOglu bence bir haksızlık yok kendisi söylüyor 1 saat kala değiştirende kendisiymiş beni beğendiği ortada zaten mustiyi yanı oyu bana sayılsın 🙂

karışan yokki kendisi diyor şuan bile senin şarkını beğendim diyor 1 saat kalada değiştirdim diyor ozaman oyu bana sayılsın beni beğendiğini söylüyor şuanda :F

Tekrar değiştirebilir. ANket kapanmadı daha.:F

Adımutlulukk oyunu değiştirecek. :D tekrardan eşitlik olucak o zaman. :F
O niye oyunu değiştiriyor onu anlamadım da beni de ilgilendirmez zaten resmen yarışmadan soğudum şu oylama yüzünden şu oy kullananlarda 1 puan yüksek ya da alçak verememişler mi şunlardan birine.

Adımutlulukk oyunu değiştirecek. :D tekrardan eşitlik olucak o zaman. :F
O niye oyunu değiştiriyor onu anlamadım da beni de ilgilendirmez zaten resmen yarışmadan soğudum şu oylama yüzünden şu oy kullananlarda 1 puan yüksek ya da alçak verememişler mi şunlardan birine.

Ya iste önceki sayfalar da açıklama yaptı oku oraları iste. :)

Ya iste önceki sayfalar da açıklama yaptı oku oraları iste. :)

Boşver bakmaya gerek yok allem edilip kallem edilir sonuç değişir :)
olay şu cnm 16-14 ben öndeydim anket kapanmasına 1 saatten az süre kala birisi oy değiştirdi 15-15 olu oy değiştiren @adımutlulukk muş hafta senin şarkını beğendim diyor şebneme duygusallıp yapıp değiştirmiş oylar eşitlenincede tıkandı oylama bende @GunesinOglu @sokak sanati ne adımutlulukn oyu mustiye sayılsın dedim kendisi seni beğendim diyor saa 17:00 sularında oyunu değiştirmiş şebeneme verince tıkandı oylama kendisi alada senin şarkını beğendim diyor konuda zaten son 1 saat kala değiştirdiği yüzünden olay tıkandı oyu bana sayılıp devam edilmeli @GuneinOglu ndan bir açıklama bekliyoruz 2 akşamdır akşam yemeği bile yiyemedim bu olaylardan ne olucak diye bekliyoruz
:F:F:F

Resmen yeni haftanın açılması her geçen gün engelleniyor açın artık şu sayfayı :T: eskiden aynı gün açılırdı şimdi açılması için sunucuya baskı yapmak lazım

Arkadaşlar yeni haftanın açılması için öncelikle şu anki durumun çözülmesi lazım o yüzden GunesinOglunu boş yere suçlamayın ayrıca birazcık sabırlı olsun herkes mutlaka çözülecektir