- Reaksiyon puanı
- 58,360
- Puanı
- 1,061
Cengiz atsa bile yine eşitlik oluyor. :/Aynen konuyu açacağım zaten şimdi . Ama @adımutlulukk oyunu Şebnem e atacakmış herhalde @Çiğdem- öyle diyor
Cengiz atsa bile yine eşitlik oluyor. :/
Hayir yorumlari okudum, kendi iradesi ile oy kullanmiş kimse karışamaz. Başlat haftayı, iyice uzadı zaten.Aynen konuyu açacağım zaten şimdi . Ama @adımutlulukk oyunu Şebnem e atacakmış herhalde @Çiğdem- öyle diyor
oylama eşit bittti burda yapılması gereken @adımutlulukk un oyunu musti yana kullanıp devam etmek 16.14 öndeydim son 45 dakıka kala eşitlik olu adımutluluk ben değiştirdim oyumu diyor @Bully şebneme duygusallık yaptım diyor senin şarkını seviyorum edi kaç defa az öncede ama son anda oy değiştirip eşitlik yapmıs burda adımutlulukun oyu mustiden yana sayılıp devam etmeli kendiside konuda bunu itiraf edip senin şarkını beğendim diyorAynen konuyu açacağım zaten şimdi . Ama @adımutlulukk oyunu Şebnem e atacakmış herhalde @Çiğdem- öyle diyor
Elen işte çirkinoylama eşit bittti burda yapılması gereken @adımutlulukk un oyunu musti yana kullanıp devam etmek 16.14 öndeydim son 45 dakıka kala eşitlik olu adımutluluk ben değiştirdim oyumu diyor @Bully şebneme duygusallık yaptım diyor senin şarkını seviyorum edi kaç defa az öncede ama son anda oy değiştirip eşitlik yapmıs burda adımutlulukun oyu mustiden yana sayılıp devam etmeli kendiside konuda bunu itiraf edip senin şarkını beğendim diyor
🙂🙂🙂 @Gunesngolu öncekı sayfalarda knouusma duruyr oyu benden yana sayıp devam etmeliyiz
16. 14 öndeyim 45 dakıka kala oy değişiyor oyu değiştiren aımutlulukta itiraf ediyor senin şarkısını beğenmiştim şebneme duygusallık yaptım değiştirdim diye burda oyu benden yana sayılıp devam edilmeli göz göre göre hakmı yenecek 🙂🙂🙂Elen işte çirkinMustiden kurtuluruz
![]()
Kendisinin değiştirmesi lazım ankette ama şimdi Şebnem Ferah'ı da düşünmek lazım batuhankaralar foruma girdiğinde ben ankette öndeyim ama elenmişim ne iş diyebilir ben olsam ben de derim.oylama eşit bittti burda yapılması gereken @adımutlulukk un oyunu musti yana kullanıp devam etmek 16.14 öndeydim son 45 dakıka kala eşitlik olu adımutluluk ben değiştirdim oyumu diyor @Bully şebneme duygusallık yaptım diyor senin şarkını seviyorum edi kaç defa az öncede ama son anda oy değiştirip eşitlik yapmıs burda adımutlulukun oyu mustiden yana sayılıp devam etmeli kendiside konuda bunu itiraf edip senin şarkını beğendim diyor
🙂🙂🙂 @Gunesngolu öncekı sayfalarda knouusma duruyr oyu benden yana sayıp devam etmeliyiz
oyunu değiştir bana bu karışıklık bitsin cnm hak yenmesin 🙂🙂🙂Geldim.![]()
önde değil ayol anket eşit bitti daha devam tmemeliydi eşit bitti biz durumu konusurken sokak sanati açık bırakmıs yeni oy gelmiş adımutlulukta kendisi itiraf ediyor zaten 🙂Kendisinin değiştirmesi lazım ankette ama şimdi Şebnem Ferah'ı da düşünmek lazım batuhankaralar foruma girdiğinde ben ankette öndeyim ama elenmişim ne iş diyebilir ben olsam ben de derim.
oyunu değiştir bana bu karışıklık bitsin cnm hak yenmesin 🙂🙂🙂
yeni oyları saymayın anket eşit bitti burda adımutlulukun oyu benden yana sayılıp devam etmeli anket bitince oylama açık kalammalı@Çiğdem- fark 3 oya çıktı![]()
Az önce 17-14 şimdi yeniden 16-15 oldu iyice çocuk oyuncağına döndü bu iş. Ayrıca anketin bitiş süresi de yazılmamış yani şu an oy kullanılabilir gibi görünüyor. 18:00'da biteceği ankete de eklenseymiş keşke.önde değil ayol anket eşit bitti daha devam tmemeliydi eşit bitti biz durumu konusurken sokak sanati açık bırakmıs yeni oy gelmiş adımutlulukta kendisi itiraf ediyor zaten 🙂