MusicSurvivor All Star | 6. Hafta Sonuçları

KİM ELENSİN?

• Çiğdem - Mustafa Sandal

• BatuhanKaralar - Şebnem Ferah

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Şebnem Ferah elensin dedim. Oylamada Şebnem'e daha düşük vermiştim..

Altta yüklediğim medyalar diye bir kutucuk çıktı sanırım evrenin bir işareti bana içlerinden birini paylaşayım konuya renk gelsin. :A

[GALLERY=media, 793]Rengarenk Zekeriya by mrt-06 posted 16 Ekim 2014 22:15[/GALLERY]
Ben de verdiğim oya göre puanımı verdim. Sonuçta yüksek puanı Şebnem'e verip, Şebnem elensin diyemem. Şebnem Ferah'a 4 puan, Mustafa Sandal'a 2 puan vermiştim. Bu oylamama göre Mustafa Sandal elensin dedim.

Tabi Mustafa da genel olarak başarılı bir sanatçı, daha çok iyi şarkıları var gün yüzüne çıkmadık. Ama dediğim gibi ben bu haftanın şarkısına göre oy verdim.

Çikoya ve Batuhana başarılar yeniden. :)
Sanırım eleneceğim. Elenmesem de haftaya elenirim kendime bundan sonra pek şans tanımıyorum. İyi olan kazansın :)
teşekkürler hak eden kalsın @batuhankaralar başarılar 😉😉😉

Oylamada tuhaf bir döngü var Batuhan elensin diyen kişi 7 iken bir anda 9 oluyor Çiğdem elensin diyen 5 iken bir anda 3 oluyor nasıl iş bu. (b) üstelik ben bu oylamanın çok sağlıklı olmadığı taraftarıyım. Netice olarak zaten eşit oy almışlarsa o mantıkla yine eşit oy almak durumundalar.

@denizz19 Asıl ilginç olan Hande'nin elenmesi. Ben bunu geçen haftada yazmıştın seni harcayabilirler dedim yine öngörüm tuttu. Hatta bunu ilk @Çiğdem- demişti.
Bilemiyorum All Star çok çetin gerçekten :D

Oylamada tuhaf bir döngü var Batuhan elensin diyen kişi 7 iken bir anda 9 oluyor Çiğdem elensin diyen 5 iken bir anda 3 oluyor nasıl iş bu. (b) üstelik ben bu oylamanın çok sağlıklı olmadığı taraftarıyım. Netice olarak zaten eşit oy almışlarsa o mantıkla yine eşit oy almak durumundalar.

Soruyu yanlış anlamış olabilirler. Değiştirme hakları var.:)

Karar değiştiriyorlar, keşke @sokak sanati değiştirme bırakmasaydın.

Yarışan kişide önemli sen bu şarkı ile yarışsan ilk 10'da olurdu. Ama Enver yarışınca durumlar değişiyor tabi. :D

Nee valla yıkarım burayı @Çiğdem- gelsin onu bile tanımam :F Benim saydığım kalmam yönünde 4 oyum var nasıl oluyormuş o 😱

Soruyu yanlış anlamış olabilirler. Değiştirme hakları var.:)
Soruyu yanlış anlamaları bir şey değil hayır soru şu zaten bu ikili aynı puanları almışlar o zaman bunlara bu puanları veren kişilerin yine verdikleri puan doğrultusunda oylama yapmaları gerekir ve bu da oyların normal şartlarda eşitlenmesi anlamına gelir. Ama şuanki tabloya bakarsak açık ara bir üstünlük var ve bence bu oylama adaletsiz oluyor bu benim kişisel fikrim.

resmen eleneyim diye uğraşıyorsun deniz ben etki etmiyorum ben oy bile kullanmadım oyüzden şuan sonucları bile bilmiyorum bu haftakı oyun zaten üzdü 10 altı demiştin 8-9 bekelrken kötü oy geldi şimdide eleneyim diye uğraşıyorsun benim etkim yok sonuca hatta sonucları göremiyorum bile oy kullanmadık çünkü ne olup bittiğinden haberim bile yok
:F:F:F

Soruyu yanlış anlamaları bir şey değil hayır soru şu zaten bu ikili aynı puanları almışlar o zaman bunlara bu puanları veren kişilerin yine verdikleri puan doğrultusunda oylama yapmaları gerekir ve bu da oyların normal şartlarda eşitlenmesi anlamına gelir. Ama şuanki tabloya bakarsak açık ara bir üstünlük var ve bence bu oylama adaletsiz oluyor bu benim kişisel fikrim.

Herkes kullandıktan sonra konuşalım bunu. 13 kişi kullanmış ve 3'de biri demek bu.:D

resmen eleneyim diye uğraşıyorsun deniz ben etki etmiyorum ben oy bile kullanmadım oyüzden şuan sonucları bile bilmiyorum bu haftakı oyun zaten üzdü 10 altı demiştin 8-9 bekelrken kötü oy geldi şimdide eleneyim diye uğraşıyorsun benim etkim yok sonuca hatta sonucları göremiyorum bile oy kullanmadık çünkü ne olup bittiğinden haberim bile yok
:F:F:F
Hayır elenesin diye uğraşmıyorum ben doğruluktan yanayım her daim. Kendim de şuan bu konumda olsaydım doğru bulmazdım bu oylama şeklini. Ya yeni şarkı sunulur oy kullanılır özel mesajla ya da başka bir çaresi bulunulur yani.