Cengiz 38 kişi toplam oy kullandı diyordu doğru mu Umut?Herkes kullandıktan sonra konuşalım bunu. 13 kişi kullanmış ve 3'de biri demek bu.
Cengiz 38 kişi toplam oy kullandı diyordu doğru mu Umut?Herkes kullandıktan sonra konuşalım bunu. 13 kişi kullanmış ve 3'de biri demek bu.
Valla ben diyeceğimi dedim sonrası size kalmışHerkes kullandıktan sonra konuşalım bunu. 13 kişi kullanmış ve 3'de biri demek bu.
Valla ben diyeceğimi dedim sonrası size kalmış
Cengiz 38 kişi toplam oy kullandı diyordu doğru mu Umut?
düşük parçayla heygidi akradenizin şampiyon olmus parçası koy verdin gittin beniyi geçtin deniz hatta sana bir itirafta bulunmustum özelden şimdi bahsetiyeyimHayır elenesin diye uğraşmıyorum ben doğruluktan yanayım her daim. Kendim de şuan bu konumda olsaydım doğru bulmazdım bu oylama şeklini. Ya yeni şarkı sunulur oy kullanılır özel mesajla ya da başka bir çaresi bulunulur yani.
#batuhangoayyapımNee valla yıkarım burayı @Çiğdem- gelsin onu bile tanımam Benim saydığım kalmam yönünde 4 oyum var nasıl oluyormuş o 😱
Konumuzla Hey Gidi Karadeniz'in bir ilişiği yok ben sadece açıklama yapıyorum ve açıklamı yapıp sustum uzatılacak bir yanı da yok neticede sadece bir yarışma olarak hatırlarda kalacak.düşük parçayla heygidi akradenizin şampiyon olmus parçası koy verdin gittin beniyi geçtin deniz hatta sana bir itirafta bulunmustum özelden şimdi bahsetiyeyim
sonucların ne oluğunu bile bilmeden bekliyorum oyunu kullanmıssın tamam 🙂🙂🙂
ben zaten şebo elensin dedim en düşük pointi de ona vermiştim galiba rihannadan sonraÇiko snaa fark atmış sana inat.
ay her hafta bir tartışma çıkarıyon bu yarışmada pis .ss yeni saç şeklin yüzünden depresyona girdin anladık da git komşularla falan tartış.ssKonumuzla Hey Gidi Karadeniz'in bir ilişiği yok ben sadece açıklama yapıyorum ve açıklamı yapıp sustum uzatılacak bir yanı da yok neticede sadece bir yarışma olarak hatırlarda kalacak.
ben olsaydım kendim olsaydım diyorsun oyüzden dedim sıradan bir parçayla koy verin beni gittini delloda geçerken nerdeydin kaldıkı kop şebnemin parçasından kötü değil senin parçan koy verdin gittin beiden kötüydü harun şapiyon oldu o şarkıyla verdiğin oya birşey demedima ma burdakı tavrınla beni üzdün heleki benims ana yaklaşımımdan sonra gerçekten kalbimi kırdın daha konuşmaya gerek yok iyi akşamlarKonumuzla Hey Gidi Karadeniz'in bir ilişiği yok ben sadece açıklama yapıyorum ve açıklamı yapıp sustum uzatılacak bir yanı da yok neticede sadece bir yarışma olarak hatırlarda kalacak.
Kavga falan çıkardığım yok yaptığım açıklamalar yanlış lanse edilip farklı yerlere çekiliyor ben de kendimi açıklıyorum.ay her hafta bir tartışma çıkarıyon bu yarışmada pis .ss yeni saç şeklin yüzünden depresyona girdin anladık da git komşularla falan tartış.ss
Marsis'in şarkısını diyorsan bu zevk meselesidir benim şarkımı daha çok sevmiş beğenmiş olabilirler bu normal bir durum. Kaldı ki sen de hak verirsin ki düelloya kaldığımızda farklı şarkı sunmuştuk aynı şarkılarla düello yapmadık bunu da hatırlatayım. İşte bahsettiğim bu iki farklı şarkı sunulabilirdi tutarlı bir oylama için. Ben kimsenin kalbini kıracak bir şey yapmadım sana da iyi akşamlar ne diyelim.ben olsaydım kendim olsaydım diyorsun oyüzden dedim sıradan bir parçayla koy verin beni gittini delloda geçerken nerdeydin kaldıkı kop şebnemin parçasından kötü değil senin parçan koy verdin gittin beiden kötüydü harun şapiyon oldu o şarkıyla verdiğin oya birşey demedima ma burdakı tavrınla beni üzdün heleki benims ana yaklaşımımdan sonra gerçekten kalbimi kırdın daha konuşmaya gerek yok iyi akşamlar
@sokak sanati ne kadar pasif bir sunucusun. Acun gibi arkadaşlar tamam desene.
Bana laf ediyorsan kimsenin üstüne falan gittiğim yok fikrimi söylüyorum sadece.Rica ediyorum düello daki arkadaşların üstüne gitmeyin. Zaten stres yapıyorlar bu baskı varken daha da baskı yapıp moralar bozucu hadiseler çıkarmayalim.
Onun için girdim konuta zaten. Yaptım açıklama mi.
Bana laf ediyorsan kimsenin üstüne falan gittiğim yok fikrimi söylüyorum sadece.