- Reaksiyon puanı
- 59,027
- Puanı
- 1,060
Yuh ölmek için daha çok gencim.
Yuh ölmek için daha çok gencim.
hahahah kendim atlayacam diyecektim ama seni atmak daha uygun olur benceYuh ölmek için daha çok gencim.![]()
![]()
Beyefendiyiz bayanlara saygılıyız diye sınırları zorlama istersen benim de çizgilerim var.hahahah kendim atlayacam diyecektim ama seni atmak daha uygun olur bence![]()
AÇIKLAMA :
Akşam çok acil işim çıktığından dolayı sonuçlar yarın 18.00 de açıklanacaktır.Planımız bozulmasın diye haftayı sonuçlardan hemen sonra açacağım!
eğer böyle bir şey olursa forumca linç edilirsin biliyorsun değil mi ?AÇIKLAMA :
Akşam çok acil işim çıktığından dolayı sonuçlar yarın 18.00 de açıklanacaktır.Planımız bozulmasın diye haftayı sonuçlardan hemen sonra açacağım!
ay pis sonunda acundan davet aldın dimi .ssAÇIKLAMA :
Akşam çok acil işim çıktığından dolayı sonuçlar yarın 18.00 de açıklanacaktır.Planımız bozulmasın diye yeni haftayı sonuçlardan hemen sonra açacağım!
ay pis sonunda acundan davet aldın dimi .ss
bu hafta zaten oyunu geç yollayanlar yüzünden racap yapma günüde gecikmişti @GunesinOglu 2 güne yayılmıştı bu hafta zaten 1 gün geçiktik oylamada bari 1 gün geçikmeyelim olmazsa başkası açıklasın sonucları yapmadığımız birşey değilki![]()
profil fotoAynen buluşçaz yok başka yerden davet aldım
Hem hiçbir şey değişmiyor haftayı zaten yarın başlatacaktım şimdi de yarın başlatçam np![]()
nasıl birşey değişmiyor ayoll sonucları cumartesi öğrenecektik pazara uzadı şimdide pazartesiye uzadı 2 gün geç öğreniyoruz sonuclarıHiçbir şey değişmiyor hafta yarın açılıcak zaten her türlü o yüzden hiçbir şey gecikmiyor npAyrıca oylama geç başladı ama yine aynı gün bitecekti np. @denizz19 cuğum bunu anlar
![]()
nasıl birşey değişmiyor ayoll sonucları cumartesi öğrenecektik pazara uzadı şimdide pazartesiye uzadı 2 gün geç öğreniyoruz sonucları
başkası açıklasın işte sen bana versene bu haftayı ben açıklarım hileye kafam basmaz benim![]()
nasıl birşey değişmiyor ayoll sonucları cumartesi öğrenecektik pazara uzadı şimdide pazartesiye uzadı 2 gün geç öğreniyoruz sonucları
başkası açıklasın işte sen bana versene bu haftayı ben açıklarım hileye kafam basmaz benim![]()
perşembe akşamı 20:00 gibi olsaydı eğer cumartesi öğrenicektik benmi dedim sana akşam 22:00 yap diye öyl olunca 1 gün uzuyor ayoll sen hemen kopyala yapıştır yaparsın yolla sen bana oyları açıklarım ben sonucları bugün öğrenmek farklı yarın öğrenmek farklı ayoll 1 gün daha bekleyemem ben çatlarımZaman olsa sokak açıklıcak 3 dkda tüm oyları kopyalayamam çıkmam lazım
Sonuçları Cumartesi öğrenmeyecektik o nerden çıktıPerşembe gece oylama başlayacaktı ama 1,5 gün süre vermem Pazar a uzayacaktı.Pazartesi yeni haftayı başlatacaktım.Şimdi de Pazartesi hem sonuçlar hem yeni hafta
gitti bile kopyalayıp yapıştıra bile vaktim yok dedi kaçıp gitti ayolSonuçları açıkla sonra git@GunesinOglu