MusicSurvivor All Star | 6.Hafta

AÇIKLAMA :

Akşam çok acil işim çıktığından dolayı sonuçlar yarın 18.00 de açıklanacaktır.Planımız bozulmasın diye yeni haftayı sonuçlardan hemen sonra açacağım!

Son düzenleme:
AÇIKLAMA :

Akşam çok acil işim çıktığından dolayı sonuçlar yarın 18.00 de açıklanacaktır.Planımız bozulmasın diye haftayı sonuçlardan hemen sonra açacağım!
eğer böyle bir şey olursa forumca linç edilirsin biliyorsun değil mi ? :A

bu hafta zaten oyunu geç yollayanlar yüzünden racap yapma günüde gecikmişti @GunesinOglu 2 güne yayılmıştı bu hafta zaten 1 gün geçiktik oylamada bari 1 gün geçikmeyelim olmazsa başkası açıklasın sonucları yapmadığımız birşey değilki:F

bu hafta zaten oyunu geç yollayanlar yüzünden racap yapma günüde gecikmişti @GunesinOglu 2 güne yayılmıştı bu hafta zaten 1 gün geçiktik oylamada bari 1 gün geçikmeyelim olmazsa başkası açıklasın sonucları yapmadığımız birşey değilki:F

Hiçbir şey değişmiyor hafta yarın açılıcak zaten her türlü o yüzden hiçbir şey gecikmiyor np :A Ayrıca oylama geç başladı ama yine aynı gün bitecekti np. @denizz19 cuğum bunu anlar :D

Hiçbir şey değişmiyor hafta yarın açılıcak zaten her türlü o yüzden hiçbir şey gecikmiyor np :A Ayrıca oylama geç başladı ama yine aynı gün bitecekti np. @denizz19 cuğum bunu anlar :D
nasıl birşey değişmiyor ayoll sonucları cumartesi öğrenecektik pazara uzadı şimdide pazartesiye uzadı 2 gün geç öğreniyoruz sonucları :F:F:F

başkası açıklasın işte sen bana versene bu haftayı ben açıklarım hileye kafam basmaz benim :A:A:A

nasıl birşey değişmiyor ayoll sonucları cumartesi öğrenecektik pazara uzadı şimdide pazartesiye uzadı 2 gün geç öğreniyoruz sonucları :F:F:F

başkası açıklasın işte sen bana versene bu haftayı ben açıklarım hileye kafam basmaz benim :A:A:A

Zaman olsa sokak açıklıcak 3 dkda tüm oyları kopyalayamam çıkmam lazım :D

Sonuçları Cumartesi öğrenmeyecektik o nerden çıktı :D Perşembe gece oylama başlayacaktı ama 1,5 gün süre vermem Pazar a uzayacaktı.Pazartesi yeni haftayı başlatacaktım.Şimdi de Pazartesi hem sonuçlar hem yeni hafta

Çıkması gerekiyormus. Yarına kaldı kesin.:X

Zaman olsa sokak açıklıcak 3 dkda tüm oyları kopyalayamam çıkmam lazım :D

Sonuçları Cumartesi öğrenmeyecektik o nerden çıktı :D Perşembe gece oylama başlayacaktı ama 1,5 gün süre vermem Pazar a uzayacaktı.Pazartesi yeni haftayı başlatacaktım.Şimdi de Pazartesi hem sonuçlar hem yeni hafta
perşembe akşamı 20:00 gibi olsaydı eğer cumartesi öğrenicektik benmi dedim sana akşam 22:00 yap diye öyl olunca 1 gün uzuyor ayoll sen hemen kopyala yapıştır yaparsın yolla sen bana oyları açıklarım ben sonucları bugün öğrenmek farklı yarın öğrenmek farklı ayoll 1 gün daha bekleyemem ben çatlarım :F:F:F

at oyları sen bana hemen 2 dakıakcık birşey :A:A:A