- Reaksiyon puanı
- 22,465
- Puanı
- 860
Iste günün güzel haberi.
teşekkürler @EFE UYSAL @turkuaz beğenmenize sevindim umarım iyi bir sonuç alırız bence ego dan sonrakı en iyi 2.şarkımız şuana kadar yolladıklarımdan 😉😉😉oylamayı tamamladım..sıralama belirtmeden ilk 5 sıralama: mustafa sandal,sıla,göksel,sertab,yalın...@denizz19@Çiğdem-@Ahmad@Bully@adımutlulukk oldular..bu arada bu hafta oldukça<zorlu bir hafta oldu..oyamada şarkıları belirlerken baya bir zor olduğunu söyleyebilirim..tabi özellikle sıralamada şarkılar adeta birbiriyle yarıştı..herkese başarılı hafta diliyorum..oylamalar açıklandıktan sonrada ayrıca şarkılar hakkında yorumları yazarım.hayırlı olsun
ayy tabikide yanı kendimi bir çeyreke atabilsem son 3 lü parçam üst düzey son 3 lü parçada final turlarında bence en güçlü el bende isyankar,aşka yürek gerek ve araba en güçlü el final turlarında bende dersem sanırım yalan konuşmuş olmam 2.sezon çok uğraştım atamadım kendimi çeyrek finale bu sefer atmaya çalısıcam atabilirsem zaten yarışmanın 1.büyük favorisi mustim olur ama oraya gitmekte hiç kolay değilbugün yarın elenmekte var artık bakalım kader kısmet@Çiğdem- aşka yürek gerek i kullanacaksın demi![]()
O kadar kesin konuşmaayy tabikide yanı kendimi bir çeyreke atabilsem son 3 lü parçam üst düzey son 3 lü parçada final turlarında bence en güçlü el bende isyankar,aşka yürek gerek ve araba en güçlü el final turlarında bende dersem sanırım yalan konuşmuş olmam 2.sezon çok uğraştım atamadım kendimi çeyrek finale bu sefer atmaya çalısıcam atabilirsem zaten yarışmanın 1.büyük favorisi mustim olur ama oraya gitmekte hiç kolay değilbugün yarın elenmekte var artık bakalım kader kısmet
orayı göremezsemde oy verelek bu heyecana devam ederiz![]()
kuzu kuzu bile çeyreke dayanamadı bence sen fazla iddalı konuşma kuzu kuzu o saydığın şarkılardan daha hit olmuş şarkı ve daha efsane bence dududan bileO kadar kesin konuşmaŞımarik Ölümü Sana Şikidim Dudu Öp ve daha nicesi
![]()
Tesir Altında ile elendin çirkin daha ne konusuyon@Çiğdem-
ayy hiçç sorma ben tesir altına okadar güvendimki aya benzer pazara kadar şarkılarından bile sonraya koydum bende öyle bir şok yaşadım hiçç beklemiyordumTesir Altında ile elendin çirkin daha ne konusuyon@Çiğdem-
barış manço ahmet kaya göksel falan elendikleri şarkıalrla iyi sonuc aldılar galibaSen ve güvenmek olunca hiç inanasim gelmiyor@Çiğdem-
Kesinlikle haklisin Tarkan ve Mustafa Sandal eskisi gibi albüm yapamiyorlar ikisininde popülerligi azalıyor git gidebarış manço ahmet kaya göksel falan elendikleri şarkıalrla iyi sonuc aldılar galiba
işte ben ego ile sondan 4.olmuştum bu sefer 1.oldum şarkının kaliteli olduğuna inanıyorsan kötü sonuc alsada kullan hüp ve kuzu kuzu kalitlei şarkılar bence mustinin en iyi albümü gölgede aynı en iyi şarkısı araba tarkanında en iyi albümü karma ve en iyi şarkısı kuzu kuzu malesef mustiyle tarkan gölgede aynı ve karma albümlerinden sonra hep 1 adım geri gittiler gölgede aynı ve karma albümlerine aynı derecede albüm bence ikiside hala yapamadı o albümler çıktıkları dönemlerde ortalığı yıkmışlardı gelmiş geçmiş en iyi 2 albüm hatta müzik dünyasında bence tüm şarkılar hit olmuştu![]()