MusicSurvivor All Star | 6.Hafta

Oylarımı kullandım çok sevdiğim 5 şarkı vardı, zor oylama oldu. :D
Bu hafta favorilerim, Göksel, Musti, Demet Akalın, Yalın oldu. @Ahmad @Çiğdem- @tolgab @Bully
Çok sevdiğim şarkıcıyı çok kötü buldum beğenmedim baya kötü aldı. :(
oylamayı tamamladım..sıralama belirtmeden ilk 5 sıralama: mustafa sandal,sıla,göksel,sertab,yalın...@denizz19@Çiğdem-@Ahmad@Bully@adımutlulukk oldular..bu arada bu hafta oldukça<zorlu bir hafta oldu..oyamada şarkıları belirlerken baya bir zor olduğunu söyleyebilirim..tabi özellikle sıralamada şarkılar adeta birbiriyle yarıştı..herkese başarılı hafta diliyorum..oylamalar açıklandıktan sonrada ayrıca şarkılar hakkında yorumları yazarım.hayırlı olsun
teşekkürler @EFE UYSAL @turkuaz beğenmenize sevindim umarım iyi bir sonuç alırız bence ego dan sonrakı en iyi 2.şarkımız şuana kadar yolladıklarımdan 😉😉😉

sonuçları bekliyoruz akşama ayy az kaldı biraz neşemizi bulalım malum olaylardan çok yıprandık halıyle içimiz kan ağladı biraz kafamız dağılması gerekiyor sonucların heyecanıyla buda sağlanır galiba :(:(:(

Oylarımı kullandım. :X

Bu haftaki şarkıları hiç iddialı bulamadım, yani genel olarak beğenmedim. :(

Bu haftanın en iyi şarkısı tabi ki açık ara Tarkan - @Maskeli Fedai idi. Şarkıyı çok beğendim, 2-3 kerede dinledim.

Yine Sıla - @denizz19 da çok iyiydi, Sıla'nın en sevdiğim şarkılarından birisidir kendisi.

Bu hafta Seksendört hayal kırıklığı oldu @ozgur2113 :( Her hafta iyi verirdim, bu hafta ortalamanın altında kaldı biraz.

Yine Sertab Erener @adımutlulukk , Mustafa Ceceli @EFE UYSAL ve Sertab Erener'i de beğendim @tolgab :)

Bu haftanın yabancı şarkılarını pek beğenmedim, son iki haftadır iyilerdi aslında. Bu hafta düştüler benim açımdan.

Neyse herkese başarılar. :X

@Çiğdem- aşka yürek gerek i kullanacaksın demi :D
ayy tabikide yanı kendimi bir çeyreke atabilsem son 3 lü parçam üst düzey son 3 lü parçada final turlarında bence en güçlü el bende isyankar,aşka yürek gerek ve araba en güçlü el final turlarında bende dersem sanırım yalan konuşmuş olmam 2.sezon çok uğraştım atamadım kendimi çeyrek finale bu sefer atmaya çalısıcam atabilirsem zaten yarışmanın 1.büyük favorisi mustim olur ama oraya gitmekte hiç kolay değilbugün yarın elenmekte var artık bakalım kader kısmet :F:F:F

orayı göremezsemde oy verelek bu heyecana devam ederiz :A:A:A

ayy tabikide yanı kendimi bir çeyreke atabilsem son 3 lü parçam üst düzey son 3 lü parçada final turlarında bence en güçlü el bende isyankar,aşka yürek gerek ve araba en güçlü el final turlarında bende dersem sanırım yalan konuşmuş olmam 2.sezon çok uğraştım atamadım kendimi çeyrek finale bu sefer atmaya çalısıcam atabilirsem zaten yarışmanın 1.büyük favorisi mustim olur ama oraya gitmekte hiç kolay değilbugün yarın elenmekte var artık bakalım kader kısmet :F:F:F

orayı göremezsemde oy verelek bu heyecana devam ederiz :A:A:A
O kadar kesin konuşma :A Şımarik Ölümü Sana Şikidim Dudu Öp ve daha nicesi :A

Tesir Altında ile elendin çirkin daha ne konusuyon :A @Çiğdem-
ayy hiçç sorma ben tesir altına okadar güvendimki aya benzer pazara kadar şarkılarından bile sonraya koydum bende öyle bir şok yaşadım hiçç beklemiyordum :F:F:F

bu sefer daha erken kullanıcam aya benzer ve pazara kadardan önce kullanıcam ama yine önemli bir koz tabi sende kuzu kuzu yu liste dısı yapma 10 haftadan itibaren önemli bir koz olur 1.bile rahat olur güven sen bana :A:A:A

Sen ve güvenmek olunca hiç inanasim gelmiyor :A @Çiğdem-
barış manço ahmet kaya göksel falan elendikleri şarkıalrla iyi sonuc aldılar galiba
işte ben ego ile sondan 4.olmuştum bu sefer 1.oldum şarkının kaliteli olduğuna inanıyorsan kötü sonuc alsada kullan hüp ve kuzu kuzu kalitlei şarkılar bence mustinin en iyi albümü gölgede aynı en iyi şarkısı araba tarkanında en iyi albümü karma ve en iyi şarkısı kuzu kuzu malesef mustiyle tarkan gölgede aynı ve karma albümlerinden sonra hep 1 adım geri gittiler gölgede aynı ve karma albümlerine aynı derecede albüm bence ikiside hala yapamadı o albümler çıktıkları dönemlerde ortalığı yıkmışlardı gelmiş geçmiş en iyi 2 albüm hatta müzik dünyasında bence tüm şarkılar hit olmuştu :F:F:F

barış manço ahmet kaya göksel falan elendikleri şarkıalrla iyi sonuc aldılar galiba
işte ben ego ile sondan 4.olmuştum bu sefer 1.oldum şarkının kaliteli olduğuna inanıyorsan kötü sonuc alsada kullan hüp ve kuzu kuzu kalitlei şarkılar bence mustinin en iyi albümü gölgede aynı en iyi şarkısı araba tarkanında en iyi albümü karma ve en iyi şarkısı kuzu kuzu malesef mustiyle tarkan gölgede aynı ve karma albümlerinden sonra hep 1 adım geri gittiler gölgede aynı ve karma albümlerine aynı derecede albüm bence ikiside hala yapamadı o albümler çıktıkları dönemlerde ortalığı yıkmışlardı gelmiş geçmiş en iyi 2 albüm hatta müzik dünyasında bence tüm şarkılar hit olmuştu :F:F:F
Kesinlikle haklisin Tarkan ve Mustafa Sandal eskisi gibi albüm yapamiyorlar ikisininde popülerligi azalıyor git gide

Forum İstatistikleri

Konular
176,179
Üyeler
8,558
Son Üye
esdil21