- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Devretmeyi ben kabul etmiyorum süre geçmediği sürece.Mesela Atacan @Bully ye atmıştı kabul etmemiştim Yani sen öyle bir şey yaparsan süre geçmedikçe kabul etmem yani - almış olursun
Süre öncesinden bahsetmiyorum zaten son zaman 22.00 ya eğer o kişi gelmezse 22.00 da o kişi seçsin demek istedim neyse sorun olmaz böylede iyi.
ben de sana 10 puan altı verdim sen de kırılma@adımutlulukk şarkın kötü olduğu için değil yanlış anlama ama bu haftaya mahsus diğer şarkılar biraz daha zevkime uygundu kırılma emi yani 10 puan altında kaldın
Senden beklerim ama ben sana söz verdiğimi yaparım sen çünkü böyle ilginç bir şeysin.ben de sana 10 puan altı verdim sen de kırılma
ay sanki 100 kişi var da ben o ka kiş iarasından 10 altı verdim gibi konuşmuşsunSenden beklerim ama ben sana söz verdiğimi yaparım sen çünkü böyle ilginç bir şeysin.
9 puansa iyidir sana elenme diye uğraş veren de kabahat yılanın kafasını ezmek gerek ama işte içim rahat etmiyoray sanki 100 kişi var da ben o ka kiş iarasından 10 altı verdim gibi konuşmuşsun
sen hala elenmedin mi ya. işkence çekiyom her haftaGüzel fikir.
Daha kullanmadılar mı?
İç kimseyu dinlemedum
KullanmamışlarDaha kullanmadılar mı?
Yatmadan oylarını yolla Enis'im yarın seni bulamayız buralarda gece kuşusun sen.İç kimseyu dinlemedum
Kullanmamışlar
Bende onun için girdim, etraf zaten biraz karışık ,faceye vs girilmiyor ulaşılmıyor bana atıyımda Cengizde rahatlasınYatmadan oylarını yolla Enis'im yarın seni bulamayız buralarda gece kuşusun sen.
Neyi bekliyorsun.İç kimseyu dinlemedum
Kullanmamışlar
Bende onun için girdim, etraf zaten biraz karışık ,faceye vs girilmiyor ulaşılmıyor bana atıyımda Cengizde rahatlasın
geldin mi sen pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis......Bende onun için girdim, etraf zaten biraz karışık ,faceye vs girilmiyor ulaşılmıyor bana atıyımda Cengizde rahatlasın