MusicSurvivor All Star | 6.Hafta

Oylarımı kullandım.

En beğendiklerim karışık şekilde Ahmet Kaya, Sıla, Hande Yener, Göksel ve Barış Manço oldular. @Yiğitt @denizz19 @EnveR @Ahmad @-potterhead-

Yalın, Seksendört ve Sezen Aksu orta sıralarda ama onları da beğendiğimi söyleyebilirim. @Bully @mrt-06 @ozgur2113

Yıldız Tilbe, Riri ve Tarkan da beğenmediklerim arasında. @xemrexxx @sokak sanati @Maskeli Fedai

Kim kırdı seni çiko söyle camı çerçeveyi indirelim :F
sana profil fotomdaki 21 nolu bakışı atıyorum

Oylarımı kullandım.

En beğendiklerim karışık şekilde Ahmet Kaya, Sıla, Hande Yener, Göksel ve Barış Manço oldular. @Yiğitt @denizz19 @EnveR @Ahmad @-potterhead-

Yalın, Seksendört ve Sezen Aksu orta sıralarda ama onları da beğendiğimi söyleyebilirim. @Bully @mrt-06 @ozgur2113

Yıldız Tilbe, Riri ve Tarkan da beğenmediklerim arasında. @xemrexxx @sokak sanati @Maskeli Fedai

Kim kırdı seni çiko söyle camı çerçeveyi indirelim :F

Sertab nerede. :bağır:

Bu haftaya kadar bence hiç hatan olmadı kesinlikle ama bende @Harunnn60 'a katılıyorum kesin bir kural koy ki bizde o kurala uyalım yoksa böyle herkes benim suçum neydi diyecek. :)

Bu haftaya kadar bence hiç hatan olmadı kesinlikle ama bende @Harunnn60 'a katılıyorum kesin bir kural koy ki bizde o kurala uyalım yoksa böyle herkes benim suçum neydi diyecek. :)

Olmaz :D

@harunnn60 ben öyle düşünmüyorum.Adamın işi vardır o yüzden şarkısını yollamamıştır.Şarkıda - puan yapmam.Yani kural koysam bile uymam :D

Koysam bile uymam çünkü üzülüyorum sonra puan düşürüyorum yani - puanlarda kurallara çok uymam :(

Gerçekten foruma sırf ms için giriyorum. :) Herkes bulabildiği vakitlerce girsin olmadı devretsin. Çok önemli bir problemi olmadıkça - cezası olsun ve geçen sezon ne kadar güzeldi @OzaN hep - alıyordu ama çeyrek final görmüştü anlatabildim mi böyle daha zevkli olur. :)

Gerçekten foruma sırf ms için giriyorum. :) Herkes bulabildiği vakitlerce girsin olmadı devretsin. Çok önemli bir problemi olmadıkça - cezası olsun ve geçen sezon ne kadar güzeldi @OzaN hep - alıyordu ama çeyrek final görmüştü anlatabildim mi böyle daha zevkli olur. :)

Puanlamada - veriyorum zaten verdim de :D Şarkıda vermem :D

Oylamada -20 ydi bazılarınız hep geç yollayınca yükselttim :D

Olmaz :D

@harunnn60 ben öyle düşünmüyorum.Adamın işi vardır o yüzden şarkısını yollamamıştır.Şarkıda - puan yapmam.Yani kural koysam bile uymam :D

Ben bu konuda biraz farklı düşünüyorum, tabi ki herkesin bir işi var ama ya kurallara uysun ya da birine devretsin. :) Ben @denizz19 'a devredeceğim ben geç kalırsam yollayamazsam son dakika o yollasın diye. :)

Yahu - puan yap demiyoruz zaten. Sadece kuralları tekrar hatırlat. 😉 Herkes bir daha kuralları bir okusun gözden geçirsin. 🙄

Bence abartıyorsun :D Kural işte oyunuzu süresinde atın.Zaten - puan hep değişecek yani.Onu her hafta değiştircem kişi sayısı azaldıkça o da düşecek

Puanlamada - veriyorum zaten verdim de :D Şarkıda vermem :D

Oylamada -20 ydi bazılarınız hep geç yollayınca yükselttim :D

Ama bu kişilerde şarkılarını paylaşıp recab yollamıyor genelde bende illa - ver demiyorum. - cezasıda olabilir ve ya birine devretsin güvendiği o seçsin recabı. :D

Ama bu kişilerde şarkılarını paylaşıp recab yollamıyor genelde bende illa - ver demiyorum. - cezasıda olabilir ve ya birine devretsin güvendiği o seçsin recabı. :D

Devretmeyi ben kabul etmiyorum süre geçmediği sürece.Mesela Atacan @Bully ye atmıştı kabul etmemiştim :D Yani sen öyle bir şey yaparsan süre geçmedikçe kabul etmem yani - almış olursun :D