- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Devretmeyi ben kabul etmiyorum süre geçmediği sürece.Mesela Atacan @Bully ye atmıştı kabul etmemiştimYani sen öyle bir şey yaparsan süre geçmedikçe kabul etmem yani - almış olursun
![]()
Süre öncesinden bahsetmiyorum zaten son zaman 22.00 ya eğer o kişi gelmezse 22.00 da o kişi seçsin demek istedim neyse sorun olmaz böylede iyi.![]()
ben de sana 10 puan altı verdim sen de kırılma@adımutlulukk şarkın kötü olduğu için değil yanlış anlama ama bu haftaya mahsus diğer şarkılar biraz daha zevkime uygundu kırılma emiyani 10 puan altında kaldın
![]()
Senden beklerim ama ben sana söz verdiğimi yaparım sen çünkü böyle ilginç bir şeysin.ben de sana 10 puan altı verdim sen de kırılma![]()
ay sanki 100 kişi var da ben o ka kiş iarasından 10 altı verdim gibi konuşmuşsunSenden beklerim ama ben sana söz verdiğimi yaparım sen çünkü böyle ilginç bir şeysin.![]()
9 puansa iyidir sana elenme diye uğraş veren de kabahat yılanın kafasını ezmek gerek ama işte içim rahat etmiyoray sanki 100 kişi var da ben o ka kiş iarasından 10 altı verdim gibi konuşmuşsun![]()
sen hala elenmedin mi ya. işkence çekiyom her haftaGüzel fikir.![]()
Daha kullanmadılar mı?
İç kimseyu dinlemedum
KullanmamışlarDaha kullanmadılar mı?
Yatmadan oylarını yolla Enis'im yarın seni bulamayız buralarda gece kuşusun sen.İç kimseyu dinlemedum
Kullanmamışlar![]()
Bende onun için girdim, etraf zaten biraz karışık ,faceye vs girilmiyor ulaşılmıyor bana atıyımda Cengizde rahatlasınYatmadan oylarını yolla Enis'im yarın seni bulamayız buralarda gece kuşusun sen.![]()
Neyi bekliyorsun.İç kimseyu dinlemedum
Kullanmamışlar![]()
Bende onun için girdim, etraf zaten biraz karışık ,faceye vs girilmiyor ulaşılmıyor bana atıyımda Cengizde rahatlasın![]()
geldin mi sen pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis......Bende onun için girdim, etraf zaten biraz karışık ,faceye vs girilmiyor ulaşılmıyor bana atıyımda Cengizde rahatlasın![]()