Çok güzel yazı okuyorum.
Çok güzel yazı okuyorum.
pakistanda 0 reytinge düşmeyi yorumlamamışsınMüthiş sahne geçen haftaya damga vuran sahnelerden.
Buda Moğollar müziği
Buda oyuncularımızla röportaj.
http://t.co/Z6U4jrn0c4
@Çiğdem- @vadikızı @HarzeM @Castei @tolgab @Polat Şaşmaz @-KADİR- @Maskeli Fedai @beyazsoy @china_shangai @Billy Kane @cookies @Harunnn60 @gözlemci @takas @eros @papuleoo @sürgünüm
Kaynak yok ki.pakistanda 0 reytinge düşmeyi yorumlamamışsın![]()
kaynağı harzem biliyor sen yıldızlar yarışıyor oylarını göndermedin dimi o sıfır reytingin haberini yapayım da gör senKaynak yok ki.![]()
Gönderidmya pis.kaynağı harzem biliyor sen yıldızlar yarışıyor oylarını göndermedin dimi o sıfır reytingin haberini yapayım da gör sen![]()
Aynen gördüm nasıl farketmedim 3 ekimden beri haber varmış.sssshaber var mı diyordun @EFE UYSAL diriliş arnavutlukta yayınlanacakmış tv klanda cumartesi-pazar 20.10-21.00 arası yayınlanacakmış kpa bittikten sonra
@HarzeM @Çiğdem-
Bana gönderme mi yaptınTabi azalacak 10 saat burda olamam.![]()
Sana ne yapacam seni severim bilirsin.Bana gönderme mi yaptın![]()
direk resmi sayfada paylaştı moğol müzikleri ve yeni müzikler bomba olmuş. en az 1.sezonki kadar kaliteli. Birinci sezonun bazı bomba müziklerinde duruyor zaten. Diriliş müzikte 10 numara
şunun uzun versiyonu var mı?direk resmi sayfada paylaştı moğol müzikleri ve yeni müzikler bomba olmuş. en az 1.sezonki kadar kaliteli. Birinci sezonun bazı bomba müziklerinde duruyor zaten. Diriliş müzikte 10 numara
yaa çok güzel değil mi?tüm müzikleri bomba ya.aksiyondan slowlara hüzünden heyecan müziklerineşunun uzun versiyonu var mı?
titus biraz zayıf kalıyordu bence ertuğrulun yanında ama noyan ertuğrula baya baya üstünlük kuruyorSüper sözler.
"Sizin devletiniz meyvesiz ağaç gibidir. Sökülüp gideceksiniz ... Sizden geriye sadece zulüm kalacak"
@Çiğdem- @HarzeM @Castei @Billy Kane @Polat Şaşmaz @tolgab @Maskeli Fedai @-KADİR- @beyazsoy @gözlemci @cookies @china_shangai @Harunnn60 @vadikızı @sürgünüm
![]()
"Er meydanında sizin gibi kancıklar olduğu sürece zafer her daim bizimdir bilesin."
![]()
#Ertuğrul "Türkler şehadet şerbetini içmeye koşarak giderler!"
![]()
Aynen öyle ama çok karizmatik dimi Noyan.titus biraz zayıf kalıyordu bence ertuğrulun yanında ama noyan ertuğrula baya baya üstünlük kuruyor![]()