Şu recapları dinlesem mi yok yok vazgeçtim yoksa Eihanna bayağı gerilere düşer![]()
O hesabı benden alamayacaksın diye hissediyorum bence yakındır ki sen eleneceksin1 tane tam veririm dediğim şarkım olmayınca normal.Ayrica ilk sezondan açık bir hesap var.
![]()
Sen geç açtın ben de geç oylarımDinlesene be![]()
kafam çok karışık şuan, yarın sabah çayımı yudumlayarak oylayacam sakin kafayla
![]()
O hesabı benden alamayacaksın diye hissediyorum bence yakındır ki sen eleneceksin
Sen geç açtın ben de geç oylarım![]()
O hesabı benden alamayacaksın diye hissediyorum bence yakındır ki sen eleneceksin
Sen geç açtın ben de geç oylarım![]()
Nerden çıktı. İlk 10 dışına hiç tanınmayan şarkılar ile bile çıkmıyorum.Sen bile ilk 10 dışına çıktın ben.çıkmadım nerdeyse.
![]()
Bu bir yarışma her şey olabilir ayağını kaydırmak lazımNerden çıktı. İlk 10 dışına hiç tanınmayan şarkılar ile bile çıkmıyorum.Sen bile ilk 10 dışına çıktın ben.çıkmadım nerdeyse.
![]()
Pour It Up sonucunu unutuyor muyuz yoksa![]()
Bu bir yarışma her şey olabilir ayağını kaydırmak lazım![]()
Bahanesi de hazırİlk hafta ki tecrübesizlik o. Çok yanlış recap seçtim o sebeple.
Bir öngörü diye bir şey var. 10. Haftaya kadar garanti bakıyorum ben. Sana bol şans.
10. Haftadan sonra zaten elenirsem parçadan değil antilerden elenirim.![]()
Bahanesi de hazırilk hafta bayağı geride kalmışsın Cengiz de olmasa
![]()
Recap yanlış yerde kesilmiş. Recap kurbanı oldum. Sonrasında hep artan grafik ve geçen hafta 3 aylık şarkı ilk ilk 10'da olmam final için hiç bir engel yok hisse verdi bana.![]()
Ne yanlış kesmesi be sen bana attın o recapı![]()
Sonradan farkettim. Benim hatam ve şarkı bitmeden diğer şarkıya geçiliyordu. Çok kötü oldu o olay.![]()
Hislerin kabul olmaz inşallahRecap yanlış yerde kesilmiş. Recap kurbanı oldum. Sonrasında hep artan grafik ve geçen hafta 3 aylık şarkı ilk ilk 10'da olmam final için hiç bir engel yok hisse verdi bana.![]()
O tüm şarkılarda vardı sana özel değildi![]()
Hislerin kabul olmaz inşallah![]()
Kaç vermen önemli değil beğenmen yeter.@Harunnn60 kaç puan veririm bilmiyorum ama şarkını beğendim şu ana kadarki en iyi seçimin olmuş.![]()
Aynen beğenmem de bir gelişmedir.Kaç vermen önemli değil beğenmen yeter.![]()
5 puanı geçsem sende şükredeceğim.Aynen beğenmem de bir gelişmedir.Bu hafta sana 1 vermeyeceğimi söylemiştim sözümü tutacam.
![]()