Şu recapları dinlesem mi yok yok vazgeçtim yoksa Eihanna bayağı gerilere düşer
O hesabı benden alamayacaksın diye hissediyorum bence yakındır ki sen eleneceksin1 tane tam veririm dediğim şarkım olmayınca normal. Ayrica ilk sezondan açık bir hesap var.
Sen geç açtın ben de geç oylarımDinlesene be
kafam çok karışık şuan, yarın sabah çayımı yudumlayarak oylayacam sakin kafayla
O hesabı benden alamayacaksın diye hissediyorum bence yakındır ki sen eleneceksin
Sen geç açtın ben de geç oylarım
O hesabı benden alamayacaksın diye hissediyorum bence yakındır ki sen eleneceksin
Sen geç açtın ben de geç oylarım
Nerden çıktı. İlk 10 dışına hiç tanınmayan şarkılar ile bile çıkmıyorum. Sen bile ilk 10 dışına çıktın ben.çıkmadım nerdeyse.
Bu bir yarışma her şey olabilir ayağını kaydırmak lazımNerden çıktı. İlk 10 dışına hiç tanınmayan şarkılar ile bile çıkmıyorum. Sen bile ilk 10 dışına çıktın ben.çıkmadım nerdeyse.
Pour It Up sonucunu unutuyor muyuz yoksa
Bu bir yarışma her şey olabilir ayağını kaydırmak lazım
Bahanesi de hazır ilk hafta bayağı geride kalmışsın Cengiz de olmasaİlk hafta ki tecrübesizlik o. Çok yanlış recap seçtim o sebeple.
Bir öngörü diye bir şey var. 10. Haftaya kadar garanti bakıyorum ben. Sana bol şans.
10. Haftadan sonra zaten elenirsem parçadan değil antilerden elenirim.
Bahanesi de hazır ilk hafta bayağı geride kalmışsın Cengiz de olmasa
Recap yanlış yerde kesilmiş. Recap kurbanı oldum. Sonrasında hep artan grafik ve geçen hafta 3 aylık şarkı ilk ilk 10'da olmam final için hiç bir engel yok hisse verdi bana.
Ne yanlış kesmesi be sen bana attın o recapı
Sonradan farkettim. Benim hatam ve şarkı bitmeden diğer şarkıya geçiliyordu. Çok kötü oldu o olay.
Hislerin kabul olmaz inşallahRecap yanlış yerde kesilmiş. Recap kurbanı oldum. Sonrasında hep artan grafik ve geçen hafta 3 aylık şarkı ilk ilk 10'da olmam final için hiç bir engel yok hisse verdi bana.
O tüm şarkılarda vardı sana özel değildi
Hislerin kabul olmaz inşallah
Kaç vermen önemli değil beğenmen yeter.@Harunnn60 kaç puan veririm bilmiyorum ama şarkını beğendim şu ana kadarki en iyi seçimin olmuş.
Aynen beğenmem de bir gelişmedir. Bu hafta sana 1 vermeyeceğimi söylemiştim sözümü tutacam.Kaç vermen önemli değil beğenmen yeter.
5 puanı geçsem sende şükredeceğim.Aynen beğenmem de bir gelişmedir. Bu hafta sana 1 vermeyeceğimi söylemiştim sözümü tutacam.