nasıl da şikecisin 😱Sav-Naz olsa +50 AlSel e de +30
nasıl da şikecisin 😱Sav-Naz olsa +50 AlSel e de +30
Sav-Naz olsa +50 AlSel e de +30
ben olsaydımda hepsi var kızlar var öpüşme var bende torpilimi isterim
bak ilk dk de çalıyor müzik çiğdem senin hayalin aynı kızNazlı'm var final puanını aldın tebrikler
şimdi belirler atarım @GunesinOglu na başlayalım artıkBu hafta deli gonlum sarkisiyl gelecegim recab ciko belirlesin.
Ben bu şarkıyı recap yapıp atacaktım ama kabul etmedi artık bu saatten sonra recap yapmaz yarına kaldı artık. Eksi puanla başlayacaksın biliyorsun dimi.Bu hafta deli gonlum sarkisiyl gelecegim recab ciko belirlesin.
Diğer versiyon olsa daha yüksek alırdın ama bu da iyi.Bu haftaki şarkımız iki versiyonu olan ancak ben kendi beğendiğim versiyonunu seçtim ve şarkımız büyük ilgi gören şarkı ''Yoruldum'' olacak.
@Bully @mrt-06 @Yiğitt @EFE UYSAL @Çiğdem- @Ahmad @batuhankaralar @-potterhead- @EnveR @sokak sanati @Harunnn60 @tolgab @Maskeli Fedai @xemrexxx @ozgur2113 @adımutlulukk @cookies @Tzira @HarzeM @eskici @BesaleT @turkuazz @Reytinger @Felon @soo @vadikızı @Amoureux @Titanium @Castei @DarkLeqenD @cevaa @primavera @beyazsoy @gözlemci @HachiKo @OzaN @ABAY_06 @berkann @eros @Aserat @hayret bi şey @Billy Kane @S.G.A.T. ve başka var mı bilmiyorum ama
Diğer versiyonu düşünmedim değil aslında hala da düşünüyorum son dakika değişikliği olmazsa ama sanki bu daha totali yakalar gibi geliyor banaDiğer versiyon olsa daha yüksek alırdın ama bu da iyi.
ben gönderdim artık cengoya kalmıs gerisi sen baskını kurmaya devam etBen bu şarkıyı recap yapıp atacaktım ama kabul etmedi artık bu saatten sonra recap yapmaz yarına kaldı artık. Eksi puanla başlayacaksın biliyorsun dimi.
Baskıyla olacak iş değil ki zaten şimdi yapmaya başlasa 2 saati geçer o işe de Cengiz başlamaz tanıyorum çünkü yarına kaldıben gönderdim artık cengoya kalmıs gerisi sen baskını kurmaya devam et
Baskıyla olacak iş değil ki zaten şimdi yapmaya başlasa 2 saati geçer o işe de Cengiz başlamaz tanıyorum çünkü yarına kaldı
ikiside iyi aslında ama bende en çok dinlediğim diğeri ama buda iyiDiğer versiyonu düşünmedim değil aslında hala da düşünüyorum son dakika değişikliği olmazsa ama sanki bu daha totali yakalar gibi geliyor bana
şimdi sende böyle dersen kafam otomatikman değiştirecekikiside iyi aslında ama bende en çok dinlediğim diğeri ama buda iyi
yok aslında kafa karıştırıcı bir durum yok sonuçta ikiside aynı şarkı..öbürünün jenerik müziği biraz daha farklı geliyor bana sadece o kadar ama bunuda seçsen onuda seçsen çok fazla bir fark olacağını sanmam çünkü aynı şarkı..onun için sen kendi bildiğini seç hatta bu kalsın çünkü ilk başta bunu seçtin daima ilk seçilen daha iyidirşimdi sende böyle dersen kafam otomatikman değiştirecek
Ama bu kalsın ya sıkıntı yok
Değişmek istemiyorum zaten bence ilk versiyon şarkının ruhunu daha iyi yansıtıyor nedense ya bence bu haftaki şarkıları az çok gördüm de senin zevkine göre bence ilk 5 içinde yer alacağım gibi hissediyorum :afBilmiyorum diğer şarkılara bağlı.
Aynen bende öyle düşünüyorum değişme fikrim yok zaten şakasına söyledim zaten ben bu versiyonu seviyorum ve ilk 4 içerisinde yer alacağımı umuyorum inşallahyok aslında kafa karıştırıcı bir durum yok sonuçta ikiside aynı şarkı..öbürünün jenerik müziği biraz daha farklı geliyor bana sadece o kadar ama bunuda seçsen onuda seçsen çok fazla bir fark olacağını sanmam çünkü aynı şarkı..onun için sen kendi bildiğini seç hatta bu kalsın çünkü ilk başta bunu seçtin daima ilk seçilen daha iyidir