- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Normalde 21:00'da bitmesi lazım konuyu o saatte açmışsın yani tam 1 gün olması için.
Aman - almalarını mı istiyon
Normalde 21:00'da bitmesi lazım konuyu o saatte açmışsın yani tam 1 gün olması için.
Yok alakası yok ama şu saate kadar bekletiyorlar beklemek istemiyorum.Aman - almalarını mı istiyon
ayyy ama şuda var üye etkisi olsa bile o üyenin elindeki şarkıcı iyi bir isim olmak zorunda eğer elinde iyi isim varsa popüler üyeysen ozaman avantaj sağlarsın ama çok sevilmeyen bir şarkıcıyla üye etkiside ise yaramıyor sen gökan özenle çok aciz durumlarda kalmıştın kimse bu deniz iyi verelim demedi gözünün yaşına bakmadılar@EFE UYSAL buralarda değilsin sanırım son 1 saat hatırlatırım ama buradaysan erken at lütfen
Yani bilemeyiz tabi ben son damlasına kadar tanıtım yapıyorum etkisi oluyor tabi
Gökhan Özen için risk almak istemiştim ve kendi beğendiğim bir şarkıyı sunmuştum o hafta elenmeyi hakeden ben değildim ama elendik sağlık olsun. O hafta elenmeseydim güçlü kozları sunmaya başlıyordum zatenayyy ama şuda var üye etkisi olsa bile o üyenin elindeki şarkıcı iyi bir isim olmak zorunda eğer elinde iyi isim varsa popüler üyüysen ozaman avantaj sağlarsın ama çok sevilmeyen bir şarkıcıyla üye etkiside ise yaramıyor sen gökan özenle çok aciz durumlarda kalmıştın kimse bu deniz iyi verelim demedi gözünün yaşına bakmadılar
üye avantajınıda elinde iyi isim varsa kullanabiliyorsun sıla hande gibi oyüzden diğer arkadaşların çokta günahını alamam
ayoll ondan öcnede popüler şarkıların ilgi görmedi üyeler şarkıcıyı sevmiyorsa üye etkisi işe yaramıyor elindeki koz iyi olucak ozaman üye etkisiini arkana alır iyi yerlere gidersinGökhan Özen için risk almak istemiştim ve kendi beğendiğim bir şarkıyı sunmuştum o hafta elenmeyi hakeden ben değildim ama elendik sağlık olsun. O hafta elenmeseydim güçlü kozları sunmaya başlıyordum zaten
Çoğu kişi sevmiyordu ama o senin gönlünün prensiydi oysaki hem iyi oldu her şeyde bir hayır vardır nihayetinde eğer o yarışmada elenmeseydim tez ödevimi bitiremeyecektim forumu bırakmadığım içinayoll ondan öcnede popüler şarkıların ilgi görmedi üyeler şarkıcıyı sevmiyorsa üye etkisi işe yaramıyor elindeki koz iyi olucak ozaman üye etkisiini arkana alır iyi yerlere gidersin
gökhan neyi koyarsa koysun şansın bence yoktu üye etkisini oan veremiyordun çünkü foruma hele beyazsoy karalama pilanalrıyla çökeltmişti aslında onunda etkisi büyük
ben gökhan özeni severim cnm desteklemiştimde ben diğerleri adına konusuyorum yoksa gökhan iyidir bence dizilerini sırf onun için takip ederdimÇoğu kişi sevmiyordu ama o senin gönlünün prensiydi oysaki hem iyi oldu her şeyde bir hayır vardır nihayetinde eğer o yarışmada elenmeseydim tez ödevimi bitiremeyecektim forumu bırakmadığım için
Ne demek istiyorsun teomanı ben mi eledim yani.
çok iyi bir şarkı tercihi..bu hafta bu şarkıyı seçtiysen bence ortalığı fena karıştırabilirsin başarılar dilerim..Mobil olduğum için etiketleme yapmak zor oluyor, ama yine de şarkımı paylaşayim.
Denize Bıraksam.
Geçen sezon pek beklentimi karşilamamişti, bakalim bu sezon nasil olacak. Teşekkürler.çok iyi bir şarkı tercihi..bu hafta bu şarkıyı seçtiysen bence ortalığı fena karıştırabilirsin başarılar dilerim..
çok beğendiğim bir şarkıdır..zaten şarkılarının tümü çok iyi başarılarGeçen sezon pek beklentimi karşilamamişti, bakalim bu sezon nasil olacak. Teşekkürler.