MusicSurvivor All Star | 6.Hafta

Bu şarkıda düet yaptığını bilmiyordum. :D Ayrıca erken kullanmadın mı şarkıyı ya artık final puanı almak istiyorsun sanırım. :D

Bende bilmiyordum ama bu hali daha güzel geldi sanki. :X Evet final puanı almak istiyorum ve ayrıca diğer halinin klibi yok. :(

3. hafta benden düşük almıştın ama 4. ve 5. haftalar oldukça yüksek aldın bir anda listede yüksek sıralarda yer aldın..özelliklede geçen haftaki şarkın çok iyidi..bu haftada
Aşk / Fos şarkısı bence çok çok iddalı benim sevdiğim bir şarkıdır..bir an bu şarkıyı daha sonraya mı saklasan diye düşündüm ama sertabın parçaları çok aslında..başarılar diliyorum:)

Bende erken kullandığımın farkındayım ancak final haftalarına saklasam, bu şarkı ile final puanı alamayacağım ve eminim o haftalara kalırsam önümde Sezen Sıla Yalın üçlüsünden en az biri olacak ve onlarında bu şarkı değerinde parçaları çok olduğu için arada elenirim diye düşündüm. :(

Bende bilmiyordum ama bu hali daha güzel geldi sanki. :X Evet final puanı almak istiyorum ve ayrıca diğer halinin klibi yok. :(
Recapta Mando'nun kısmını alacak halin yok zaten önemli değil o. :D

Aşk Diye ile geldim ben de seviyorsundur umarım. :A

@Bully asıl All Star yeni başlıyor Murat Dalkılıç ve Gülben Ergen aranıza katılacak :A

VE ASIL HABER !!

GÜLBEN ERGEN ARANIZA KATILIYOR!!!
Sen sanki şarkını paylaşmıştın ablacım. :A @Çiğdem-
paylaştım şimdi @mrt-06 :F:F:F

şıkır şıkır varken gülbeni bu saatten sonra ben bu yaırşmaya soktururmuyum hiç şaka kabul ediyorum ayrıca @GunesinOglu sana iyisin hoşsun dedik @Bully ile birlikte 3.sezondan beridir destekliyoruz afferim çekiyoruz gülşenmiş gülbenmiş saçmalamayı kesip yarışmana odaklan boş işlerle uğraşma yarışmana devam et adam akıllı gereksiz işleri bırak sana abla tavsiyesi bu arkds tavsiyesi değil oyüzden ciddiye al boş işleri bırak yarışmana odaklan
🙂🙂🙂

şıkır şıkır varken gülbeni bu saatten sonra ben bu yaırşmaya soktururmuyum hiç şaka kabul ediyorum ayrıca @GunesinOglu sana iyisin hoşsun dedik @Bully ile birlikte 3.sezondan beridir destekliyoruz afferim çekiyoruz gülşenmiş gülbenmiş saçmalamayı kesip yarışmana odaklan boş işlerle uğraşma yarışmana devam et adam akıllı gereksiz işleri bırak sana abla tavsiyesi bu arkds tavsiyesi değil oyüzden ciddiye al boş işleri bırak yarışmana odaklan
🙂🙂🙂

Şaka yapıyorum be :A

🙂🙂🙂
Şaka yapıyorum be :A
nasıl da korkuttun cengoyu hemen çark etti 😱

aslında iki tane yeniden aramıza katılsaydı fena olmazdı:) yada en azından bir tane :) bunu bir oylama ile belirlemeliyiz:)