Ayy bahanesi de hazır vermezsen verme beKısmet değilmiş demekki.![]()
Ayy bahanesi de hazır vermezsen verme beKısmet değilmiş demekki.![]()
Ayy bahanesi de hazır vermezsen verme be![]()
Değil tabi kötü olsa İntikam gibi kalite abidesi bir dizi kullanır mıydıBakarız. Kötü bir şarkı değil. Yine ortalarda yer alır.![]()
6 isim var aklımda gülşeninde şutlanmasıylaOnu koyamam canım çünkü orada konuşma sahneleri de var
Sen göremeyeceğin için![]()
Ayy ben de6 isim var aklımda gülşeninde şutlanmasıyla
tarkan,sezen,yalın,sıla, mustafa sandal ve mustafa ceceli bu 6 isimden 4 ü bence çeyrek finalde olucak hangi 2 si dısarıda kalır bilmiyorum ama hangi 4 ü çeyreke kalırsa kalsın çok büyük bir savas baslar bence kimlerin leneceği işte hiç belli olmaz oyüzden çeyrekten itibaren kan gövdeyi götürür 6 isimden hangi 4 ü kalırsa kalsın çok büyük bir savas baslar yarışmacı olarakmı juri olrakmı görürüm o savası bilmiyorum ama oradakı mücadeleyi çok merak ediyorum acıkcası ben![]()
Değil tabi kötü olsa İntikam gibi kalite abidesi bir dizi kullanır mıydı![]()
Slow mod attım zatenYağlama tamam.Slow modumda olursa 10 bile olabilir ama hareketli modda olursam max 5 .
![]()
6 isim var aklımda gülşeninde şutlanmasıyla
tarkan,sezen,yalın,sıla, mustafa sandal ve mustafa ceceli bu 6 isimden 4 ü bence çeyrek finalde olucak hangi 2 si dısarıda kalır bilmiyorum ama hangi 4 ü çeyreke kalırsa kalsın çok büyük bir savas baslar bence kimlerin eleneceği işte hiç belli olmaz oyüzden çeyrekten itibaren kan gövdeyi götürür 6 isimden hangi 4 ü kalırsa kalsın çok büyük bir savas baslar yarışmacı olarakmı juri olrakmı görürüm o savası bilmiyorum ama oradakı mücadeleyi çok merak ediyorum acıkcası ben![]()
Slow mod attım zatenoto yıkama yağlama benden sorulur
![]()
![]()
![]()
Kendim için diyorum.Eğer güne Stay ile başlamışsam iyi alırsın ama We Found Love ile başlamışsam 5'i bile alamayabilirsin.
![]()
haahahah ayoll senin yabancı olmandan dolayı oyüzden biraz avantaj kaybın var ama 1.sezon gibi yine finallere kalırsanda bence kimsenin bir itirazı olmaz rihanna sonucta![]()
![]()
Kendim için diyorum.Eğer güne Stay ile başlamışsam iyi alırsın ama We Found Love ile başlamışsam 5'i bile alamayabilirsin.
![]()
Sanırım 1 vermiştin. Ama senin zevklerine göre hareket edecek değiliz tabii dördüncü olmuş normal sezonda yani şu ana göre 1 final puanı alıyoruz.
Sanırım 1 vermiştin. Ama senin zevklerine göre hareket edecek değiliz tabii dördüncü olmuş normal sezonda yani şu ana göre 1 final puanı alıyoruz.![]()
Ne diyelim hayırlısı.Bu sefer 1 vermem her haldeSıla'nın parçasına ras çıkartır. En az 2.
![]()
Ne diyelim hayırlısı.Ben de California'yı pek sevmedim zaten gönül rahatlığıyla basarım 2'yi.
![]()