ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

cüneyt asan yazıcak meryemin dizisini ama raci şaşmazı bir kenara bırakalım vadinin en iyi 2 senaristi bahadır ve cüneyt yanı bahadır eşkiyada ama cüneyt meryemin dizisine akrar vermiş oda çok başarılı bir senaristtir :F:F:F
Aaa belki aksiyon dolu olurda sende izlersin o zaman :)

cüneyt asan yazıcak meryemin dizisini ama raci şaşmazı bir kenara bırakalım vadinin en iyi 2 senaristi bahadır ve cüneyt yanı bahadır eşkiyada ama cüneyt meryemin dizisine karar vermiş oda çok başarılı bir senaristtir :F:F:F
çatlatıcaz seni :F zaten deniz çakır bolca çatlatıyor :F

oktayla deniz pek yakın gibi @Çiğdem- çatlici yine :A @sürgünüm
S-8nuEqkuYs.jpg

denizin oyunculuğu bence çok iyi..zaten kendide güzel kadın...oynadığı dizilerdede başarılı olduğunu düşünüyorum

sen kadın oyuncualra laf ediyon da twittera baktım tüm kızlar meryem çakırbeyli gibi olmak istiyor kız @Çiğdem- çoğu da senden güzel :F @sürgünüm

kadın gibi kadın :bhr:
CQehTo1VAAEu3aN.jpg
ayoll ben deniz çakır iyi oynuyor bu dizide dedim ben diğer kadın oyuncuyu beğenmediğimi söyledim nazlı karakterini canlandıran müjde uzman bence çok gereksiz bir karakter onun yüzünden diziye eleştiri geliyor metres olayından bence hiç iyi oyuncu değil dizi onun yüzünden eleştiri alıyor :F:F:F

sen kadın oyuncualra laf ediyon da twittera baktım tüm kızlar meryem çakırbeyli gibi olmak istiyor kız @Çiğdem- çoğu da senden güzel :F @sürgünüm

kadın gibi kadın :bhr:
CQehTo1VAAEu3aN.jpg
ayoll ben deniz çakır iyi oynuyor bu dizide dedim ben diğer kadın oyuncuyu beğenmediğimi söyledim nazlı karakterini canlandıran müjde uzman bence çok gereksiz bir karakter onun yüzünden diziye eleştiri geliyor metres olayından bence hiç iyi oyuncu değil dizi onun yüzünden eleştiri alıyor :F:F:F
1.20'den sonra Nazlı'nın tatlılığı. :love1:

Eskiyayi ben o kadar begenmedim. Hic gizemi falan yok siradan dizi. Vadiyi gecmesi ici 40 degil 80 firin ekmek yemesi lazim
ayoll kimsenin eşkiyayı vadiyle kıyasladığı falan yok zaten vadiciler sosyal medyada ilk günden beridir eşkiyaya saldırıp duruyor ama hiç gerek yok iki diziyide izleyenler keyfini çıkartsınlar böyle kıyaslamalarla dizilerden zevk alınmaz zaten 2 dizinin günleride farklı rakipleride farklı iki dizinin tadınıda çıkarmak en doğrusu :Z:Z:Z

ayoll kimsenin eşkiyayı vadiyle kıyasladığı falan yok zaten vadiciler sosyal medyada ilk günden beridir eşkiyaya saldırıp duruyor ama hiç gerek yok iki diziyide izleyenler keyfini çıkartsınlar böyle kıyaslamalarla dizilerden zevk alınmaz zaten 2 dizinin günleride farklı rakipleride farklı iki dizinin tadınıda çıkarmak en doğrusu :Z:Z:Z
Ben yeni Vadi doguyor dedim ama yapamadilar