Klasik Friends - Dizi Yorumları

1.daha dün gece bitirdim ve son sezonun tamamı duygu yüklüydü benim için biticeğini bildiğimden :D ama son sezon en çok nerde duygulandın dersen phoebenin evlendiği bölüm 2. en çok sanırım joey ile chandleri özleyeceğim
Benim izleyeli çok oldu, yanlış hatırlamıyorsam Phoebe'nin nikahını Joey kıydırmıştı, komik sahneler olacaktı. Bir de evlendim diye bağırmasını hatırlıyorum. :) Son bölümler de beni en çok Rach ağlatmıştı. 10 yıldır oynadığı diziye arkadaşlarına veda edeceği için gerçekten hislenerek ağladığını görebiliyordum. Yaptığı espirileri çoğunlukla anlama sıkıntısı çektiğim Chandler'i de çok özlediğim doğrudur. Joey'de çocuk ruhluydu, ayrıca dizinin oburuydu. Yemeğini kimse ile paylaşmak istemezdi. Özellikle Chandler ve Joey’nin ilk birkaç sezondaki ev muhabbetleri akıldan çıkacak gibi değil. Böyle bir dizi gelmez artık. Tüm oyuncuları birbirinden güzeldi. Senaristler de 10 sezon sürmesine rağmen izleyenleri hiç sıkmadı. Bir 10 sezon daha olsa izlerdim. :)

9x23 9x24 (Sezon Finali)

Güzel iki bölümdü sonu çok hoşuma gitmese de.

Senaristler öyle güzel yedirdiler ki neredeyse Rachel ve Ross'un farklı kişilerle mutlu olmasına sevineceğiz ama olmaz, olmamalı. Rachel ve Ross ile bitmeli bu hikaye.

Bitiren arkadaşlardan ricam hiçbir şekilde bu mesajımı alıntılayıp en ufak bir ipucu vermemeleri. :)

1-2 ay geçsin de son sezonu da izleyeyim. Bu sefer arayı fazla açmak istemiyorum. İsterseniz yine beraber izleriz @mrt-06 @cevaa. (Gerçi @mrt-06 baya bi kaytardı da neyse :D)

9/10 9/10

Benim izleyeli çok oldu, yanlış hatırlamıyorsam Phoebe'nin nikahını Joey kıydırmıştı, komik sahneler olacaktı. Bir de evlendim diye bağırmasını hatırlıyorum. :) Son bölümler de beni en çok Rach ağlatmıştı. 10 yıldır oynadığı diziye arkadaşlarına veda edeceği için gerçekten hislenerek ağladığını görebiliyordum. Yaptığı espirileri çoğunlukla anlama sıkıntısı çektiğim Chandler'i de çok özlediğim doğrudur. Joey'de çocuk ruhluydu, ayrıca dizinin oburuydu. Yemeğini kimse ile paylaşmak istemezdi. Özellikle Chandler ve Joey’nin ilk birkaç sezondaki ev muhabbetleri akıldan çıkacak gibi değil. Böyle bir dizi gelmez artık. Tüm oyuncuları birbirinden güzeldi. Senaristler de 10 sezon sürmesine rağmen izleyenleri hiç sıkmadı. Bir 10 sezon daha olsa izlerdim. :)
Benim için yinede eksik bir sezon oldu joey çok ortada kalmış oldu onada birini bulmaları lazımdı civcivlerle nereye kadar :D

Benim için yinede eksik bir sezon oldu joey çok ortada kalmış oldu onada birini bulmaları lazımdı civcivlerle nereye kadar :D
Joey'e çok bir istekli gördüm seni. :) Kimseyle yapamaz bence, en son yemeğe çıktığı kızın önündeki tatlıları yemişti. :) Civciv demişken, çıkarmak için langırt masasını parçalamışlardı. :)

9x23 9x24 (Sezon Finali)

Senaristler öyle güzel yedirdiler ki neredeyse Rachel ve Ross'un farklı kişilerle mutlu olmasına sevineceğiz ama olmaz, olmamalı. Rachel ve Ross ile bitmeli bu hikaye.

Bitiren arkadaşlardan ricam hiçbir şekilde bu mesajımı alıntılayıp en ufak bir ipucu vermemeleri. :)

1-2 ay geçsin de son sezonu da izleyeyim. Bu sefer arayı fazla açmak istemiyorum. İsterseniz yine beraber izleriz @mrt-06 @cevaa. (Gerçi @mrt-06 baya bi kaytardı da neyse :D)

9/10 9/10
15 Kasım gibi başlayalımda, sınavlar yaklaşırken izlemek bana da moral olur :D

9x23 9x24 (Sezon Finali)

9/10 9/10
Pek internete girecek imkanım yoktu o yüzden yazamadım. :D

Joey'e çok bir istekli gördüm seni. :) Kimseyle yapamaz bence, en son yemeğe çıktığı kızın önündeki tatlıları yemişti. :) Civciv demişken, çıkarmak için langırt masasını parçalamışlardı. :)
Joeye istekli değilimde çok bi sahiplendim onu yoksa Mike'a talip olabilirim ben ah bide her zaman dediğim gibi Chandler'a :D Langırtı hiç hatırlatma ya o sahnede benim için çok duygusaldı acımasız Monica hemen parçaladı

9x23, 9x24 (Sezon Finali)

Bende 24 yoktu tek halde izledim aralıksız 50 DK sürdü nasıl geçti anlamadım bile. Her zaman diyorum Friends'in sezonlarının son 2 bölümü ayrı bir güzel oluyor. Phoebe son anda hatasından döndü Monica sayesinde, Mike ile çok tatlılar umarım finalde o beklediğimiz şey olur. :lol:

Sezon finalinin yıldızı bence Monica'ydı, saçları bile zaten güldürmeye yetiyordu. :F Mike ile oyunları da süperdi. :D

7PVMqP.jpg

Gelelim asıl olaya...

Başta Joey&Rachel ilişkisine karşıydım ama Ross da o zenci kadınla çok mutlu ikisi de birbirine çok benziyor yani çok da üzülmedim aslında ama 9 sezondur da Ross&Rachel izliyoruz tabii ki gönül isterdiki sezon finalinde yeniden birlikte olsalardı...

10/10

10x1

İyi bir açılış oldu. Kapı dinleme sahneleri güldürdü. Ross yine fenaydı :D Chandler ve Monica biraz geri plandaydı ama Chandler'in eski haline döneceğine inanıyorum :D

En sonda Ross'a üzüldüm.

8.5/10

10x1

Uzun bir açılış yaptık. Dizideki olaylar hoşuma gitmiyor ama güldürmeye devam ediyor tabii.

Joey'nin Chandler'a güldüğü sahnede sesli güldüm. Uzun zamandır hiçbir dizide bu kadar çok gülmemiştim herhalde bir sahneye. :D

Ross'un Rachel'a ve ardından Joey'ye göründüğü sahne de çok komikti. :D

Fakat Joey ve Rachel hiç olmuyor ya. İkisinin sahnelerine bakamıyorum resmen. Olmaz, olmamalı bu iş. :(

8+ /10