ay spencera ağır hakaretSizden çok güzel Toprak ve Selin olur.
ay spencera ağır hakaretSizden çok güzel Toprak ve Selin olur.
Sen de Toprak'a büyük hakaret oluyorsun o zaman ama yapacak bir şey yok.ay spencera ağır hakaret
de get ne alakası var toprak bnm ka akıllı mı be kız kardeşi -A gibi davranıyor farkında değilSen de Toprak'a büyük hakaret oluyorsun o zaman ama yapacak bir şey yok.
Daha da akıllı. Dün -A'ya ne güzel oyun oynadılar.de get ne alakası var toprak bnm ka akıllı mı be kız kardeşi -A gibi davranıyor farkında değil
o senaristin halt etmesi hanımın çiftliği yazarına mı yazdırılırDaha da akıllı. Dün -A'ya ne güzel oyun oynadılar.
Kendisi Kayıp'ın da senaristiydi ki bence çok sağlam bir senarist. Son 2 projesini de büyük hayranlıkla izledim.o senaristin halt etmesi hanımın çiftliği yazarına mı yazdırılır
sedefin uğursuzluğunu bıulaştırdın biri 18 diğeri 13 bölüm sürdüKendisi Kayıp'ın da senaristiydi ki bence çok sağlam bir senarist. Son 2 projesini de büyük hayranlıkla izledim.
Ama sen Çiğdem'i seçeceksin off fanlar olarak mutlu son istiyoruz.İlerde beni ne doktorlar mühendisler isteyecek @Çiğdem-
Fanlar ah fanlar.Ama sen Çiğdem'i seçeceksin off fanlar olarak mutlu son istiyoruz.
Şükret ki fanlarınız ergen değil.Fanlar ah fanlar.
Kırarım bacaklarını senin tosbağa kılıklı.Sen varsın ya.
Sen oklaavanla eziyorsun herkesi en başta @xemrexxx'i .hayırrr bee senaryoyu benmi yazıyorum senaryoyu yazanlar ezmişler @Reytinger i
o ekim kasım sonbaharoğlunu oynuyorsun sen aynı ekim karakteri gibi yarattım sende öylesin çünküEkim niye senin senaryonda var. Orjinal senaryo isterim.
senin bensu'yu oynuyor.Ellerinize sağlık.Güzel bir dizi olmuş. İlk bölüm daha çok oyuncu tanıtımı ön planda galiba. Gelecek bölümler de başka yerler ve mekanlarda çekimlerin yapılmasını isteriz
Bu arada @Tzira dizi de kız mı?