ay spencera ağır hakaretSizden çok güzel Toprak ve Selin olur.![]()
ay spencera ağır hakaretSizden çok güzel Toprak ve Selin olur.![]()
Sen de Toprak'a büyük hakaret oluyorsun o zaman ama yapacak bir şey yok.ay spencera ağır hakaret![]()
de get ne alakası var toprak bnm ka akıllı mı be kız kardeşi -A gibi davranıyor farkında değilSen de Toprak'a büyük hakaret oluyorsun o zaman ama yapacak bir şey yok.![]()
Daha da akıllı.de get ne alakası var toprak bnm ka akıllı mı be kız kardeşi -A gibi davranıyor farkında değil![]()
o senaristin halt etmesi hanımın çiftliği yazarına mı yazdırılırDaha da akıllı.Dün -A'ya ne güzel oyun oynadılar.
![]()
Kendisi Kayıp'ın da senaristiydi ki bence çok sağlam bir senarist.o senaristin halt etmesi hanımın çiftliği yazarına mı yazdırılır![]()
sedefin uğursuzluğunu bıulaştırdın biri 18 diğeri 13 bölüm sürdüKendisi Kayıp'ın da senaristiydi ki bence çok sağlam bir senarist.Son 2 projesini de büyük hayranlıkla izledim.
![]()
Ama sen Çiğdem'i seçeceksin off fanlar olarak mutlu son istiyoruz.İlerde beni ne doktorlar mühendisler isteyecek @Çiğdem-
Fanlar ah fanlar.Ama sen Çiğdem'i seçeceksin off fanlar olarak mutlu son istiyoruz.![]()
Şükret ki fanlarınız ergen değil.Fanlar ah fanlar.![]()
Kırarım bacaklarını senin tosbağa kılıklı.Sen varsın ya.![]()
o ekim kasım sonbaharoğlunu oynuyorsun sen aynı ekim karakteri gibi yarattım sende öylesin çünküEkim niye senin senaryonda var.Orjinal senaryo isterim.
![]()
senin bensu'yu oynuyor.Ellerinize sağlık.Güzel bir dizi olmuş.İlk bölüm daha çok oyuncu tanıtımı ön planda galiba.
Gelecek bölümler de başka yerler ve mekanlarda çekimlerin yapılmasını isteriz
Bu arada @Tzira dizi de kız mı?![]()