- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
@GunesinOglu Atacan şarkıyı ve recapı bana bıraktı sana güveniyorum dedi yani yollayayım istersen sana.
Bana niye bırakmıyor bana bırakması gerekiyor
@GunesinOglu Atacan şarkıyı ve recapı bana bıraktı sana güveniyorum dedi yani yollayayım istersen sana.
Buyur bir tane safta burda@GunesinOglu Atacan şarkıyı ve recapı bana bıraktı sana güveniyorum dedi yani yollayayım istersen sana.
Sana mı bıraksın ay yok artık 😱Bana niye bırakmıyor bana bırakması gerekiyor
Ay senin de saflıklarını gördük.Buyur bir tane safta burda
şarkının adını sana puan olarak yolluyorum
Madem sana bıraktıysa niye yollamıyorsun sabahtan beri çağrı yapıyor Ada'mSana mı bıraksın ay yok artık 😱
Ay senin de saflıklarını gördük.
Yolla demişin ben de tamam diyorum ne etiketliyon o zaman gereksiz yere vaktimi alıyon.
Komik değil ama güldürdüşarkının adını sana puan olarak yolluyorum
Sunucu kabul etmiyor ben napayımMadem sana bıraktıysa niye yollamıyorsun sabahtan beri çağrı yapıyor Ada'm
Komik değil ama güldürdü
Ayy sen ve şu esprilerin yok mu beni benden alıyor valla.Hee çayıma atsam tatlı olur
Diğer tur daha zorlu bir kuraya hazır ol.Ayy yalakaya bak beeeaaa
-50 al sana
Yanımdayken gülüyordunAyy sen ve şu esprilerin yok mu beni benden alıyor valla.
Diğer tur daha zorlu bir kuraya hazır ol.
Ne yaparsan yap artık karışmıyorum iyilik yap denize at demişler zaten.@Bully bak bu benim dilimden anlıyor
Ayıp olmasın diye.Yanımdayken gülüyordun
Güneş hard seviyorNe yaparsan yap artık karışmıyorum iyilik yap denize at demişler zaten.
Ayıp olmasın diye.
Ayy yalancı bi kahkaha atmadığın kaldı o da teller var diyeNe yaparsan yap artık karışmıyorum iyilik yap denize at demişler zaten.
Ayıp olmasın diye.