- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
@GunesinOglu Atacan şarkıyı ve recapı bana bıraktı sana güveniyorum dedi yani yollayayım istersen sana.![]()
Bana niye bırakmıyor bana bırakması gerekiyor
@GunesinOglu Atacan şarkıyı ve recapı bana bıraktı sana güveniyorum dedi yani yollayayım istersen sana.![]()
Buyur bir tane safta burda@GunesinOglu Atacan şarkıyı ve recapı bana bıraktı sana güveniyorum dedi yani yollayayım istersen sana.![]()
Sana mı bıraksın ay yok artık 😱Bana niye bırakmıyor bana bırakması gerekiyor![]()
Ay senin de saflıklarını gördük.Buyur bir tane safta burda![]()
şarkının adını sana puan olarak yolluyorum
Madem sana bıraktıysa niye yollamıyorsun sabahtan beri çağrı yapıyor Ada'mSana mı bıraksın ay yok artık 😱
Ay senin de saflıklarını gördük.
Yolla demişin ben de tamam diyorum ne etiketliyon o zaman gereksiz yere vaktimi alıyon.![]()
Komik değil ama güldürdüşarkının adını sana puan olarak yolluyorum![]()
Kafa yiyince kabul edersin...
Sunucu kabul etmiyor ben napayımMadem sana bıraktıysa niye yollamıyorsun sabahtan beri çağrı yapıyor Ada'm
Komik değil ama güldürdü![]()
Ayy sen ve şu esprilerin yok mu beni benden alıyor valla.Hee çayıma atsam tatlı olur![]()
Diğer tur daha zorlu bir kuraya hazır ol.Ayy yalakaya bak beeeaaa
-50 al sana![]()
Yanımdayken gülüyordunAyy sen ve şu esprilerin yok mu beni benden alıyor valla.![]()
Diğer tur daha zorlu bir kuraya hazır ol.![]()
Ne yaparsan yap artık karışmıyorum iyilik yap denize at demişler zaten.@Bully bak bu benim dilimden anlıyor![]()
Ayıp olmasın diye.Yanımdayken gülüyordun![]()
Güneş hard seviyorNe yaparsan yap artık karışmıyorum iyilik yap denize at demişler zaten.
Ayıp olmasın diye.![]()
Ayy yalancı bi kahkaha atmadığın kaldı o da teller var diyeNe yaparsan yap artık karışmıyorum iyilik yap denize at demişler zaten.
Ayıp olmasın diye.![]()