- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Çok beğendim.Bu haftaki şarkımı umarım beğenirsiniz
@Bully @mrt-06 @sokak sanati @batuhankaralar @Harunnn60 @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Çiğdem- @adımutlulukk @xemrexxx @Billy Kane @S.G.A.T. @tolgab @Ahmad @-potterhead- @Yiğitt @EnveR @ozgur2113 @cookies @Castei @eskici @vadikızı @beyazsoy @Tzira @soo @Reytinger @HarzeM @Felon @primavera @berkann @hayret bi şey @GunesinOglu @Amoureux @Titanium @BesaleT @Aserat @OzaN @DarkLeqenD @cevaa @gözlemci @turkuazz @sürgünüm @HachiKo @eros @ABAY_06 @denizz19
Bu haftaki şarkımı umarım beğenirsiniz
@Bully @mrt-06 @sokak sanati @batuhankaralar @Harunnn60 @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Çiğdem- @adımutlulukk @xemrexxx @Billy Kane @S.G.A.T. @tolgab @Ahmad @-potterhead- @Yiğitt @EnveR @ozgur2113 @cookies @Castei @eskici @vadikızı @beyazsoy @Tzira @soo @Reytinger @HarzeM @Felon @primavera @berkann @hayret bi şey @GunesinOglu @Amoureux @Titanium @BesaleT @Aserat @OzaN @DarkLeqenD @cevaa @gözlemci @turkuazz @sürgünüm @HachiKo @eros @ABAY_06 @denizz19
Mükko <3
@denizz19 recap error verecek gibi hissediyorum.Rihanna nın klibini vimeo da kabul etmezse şaşırmam![]()
Orjinal Klip indiriyorsun. Olabilir
Ayrica denize niye soruyorsun. Error verdi at yarışmadan der.![]()
Seni attırmak için zaten![]()
Error verirse haftayı otomatik olarak geçmeliyim bence.![]()
Ayy elendiği şarkıyı koymuş.Bu haftaki şarkım, yorumlarınızı bekliyorum
@batuhankaralar @Bully @mrt-06 @sokak sanati @batuhankaralar @Harunnn60 @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Çiğdem- @adımutlulukk @xemrexxx @Billy Kane @S.G.A.T. @tolgab @Ahmad @Yiğitt @EnveR @ozgur2113 @cookies @Castei @eskici @vadikızı @beyazsoy @Tzira @soo @Reytinger @HarzeM @Felon @primavera @berkann @hayret bi şey @GunesinOglu @Amoureux @Titanium @BesaleT @Aserat @OzaN @DarkLeqenD @cevaa @gözlemci @turkuazz @sürgünüm @HachiKo @eros @ABAY_06 @denizz19
Barış Manço'nun en sevdiğim şarkılarından biri. İyi bir tercih olmuş.Bu haftaki şarkım, yorumlarınızı bekliyorum
@batuhankaralar @Bully @mrt-06 @sokak sanati @batuhankaralar @Harunnn60 @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Çiğdem- @adımutlulukk @xemrexxx @Billy Kane @S.G.A.T. @tolgab @Ahmad @Yiğitt @EnveR @ozgur2113 @cookies @Castei @eskici @vadikızı @beyazsoy @Tzira @soo @Reytinger @HarzeM @Felon @primavera @berkann @hayret bi şey @GunesinOglu @Amoureux @Titanium @BesaleT @Aserat @OzaN @DarkLeqenD @cevaa @gözlemci @turkuazz @sürgünüm @HachiKo @eros @ABAY_06 @denizz19
Bu haftaki şarkım, yorumlarınızı bekliyorum
@Harunnn60 sana da yazıklar olsunLegendary Lovers ı değiştirmişsin
Hı tabe tabe o iğrenç şarkıyla mı![]()
Bu haftaki şarkım, yorumlarınızı bekliyorum
20 puan vericen dimi.
Elendiğin şarkı ile gelmişsin. Bol şans.![]()
Bu şarkıyla elendin mi daha önce? yok artık. 😱 @-potterhead-
Şarkıya göre oy kullanılıyorsa, bu şarkıyla elenilmez bence.
Bu şarkıyla elendin mi daha önce? yok artık. 😱 @-potterhead-
Şarkıya göre oy kullanılıyorsa, bu şarkıyla elenilmez bence.
Sen sanki elendiğin şarkıyı kullanmıcan
İnşallah diyelim
Tam da ölümünün 16.yılındaydı![]()
Olabilir. Eski parçaları dinlemiyor musunuz? Mesela 'Yeni Türkü - Olmasa Mektubun'Nesil genç forumda. Ben ilk kez duydum mesela geçen sezon.
Man Dawn kalitesi farkını yine koyar kuzum.Tam bir müzik şöleni.
![]()
Değiştirdiğimi zaten biliyorsun sanki yeni duymuş gibi mesaj atmana şaşırdım.@Harunnn60 sana da yazıklar olsunLegendary Lovers ı değiştirmişsin
Hı tabe tabe o iğrenç şarkıyla mı![]()
Olabilir. Eski parçaları dinlemiyor musunuz? Mesela 'Yeni Türkü - Olmasa Mektubun'