Kırgın Çiçekler - Genel Sohbet Konusu

Dün dizinin son kızım yorumunu atmayı unuttum. :D

Bölüm genel olarak iyiydi bence, ben beğendim. Tabi ki final sahnesi damga vurdu diziye. Tevfik'in ölümü ve Defne'nin Cemre'ye diyecekleri falan, iyiydi yani baya. Deli Mesude intihara kalkıştı ama başarısız. :D Kadın çocuklarıyla piknik yaptı, mutlu gün geçirdi yine de Kemal'im de Kemal'im. :D

aynen cnm mesude beni delirtiyıor dün akşam bakmadım neler yaptı yine

Dün dizinin son kızım yorumunu atmayı unuttum. :D

Bölüm genel olarak iyiydi bence, ben beğendim. Tabi ki final sahnesi damga vurdu diziye. Tevfik'in ölümü ve Defne'nin Cemre'ye diyecekleri falan, iyiydi yani baya. Deli Mesude intihara kalkıştı ama başarısız. :D Kadın çocuklarıyla piknik yaptı, mutlu gün geçirdi yine de Kemal'im de Kemal'im. :D
bugün şu sahnesine denk geldim iyi oynamışlar :D @denizz19 @mrt-06 @ozgur2113 :X ay neyse @Çiğdem- in niye bu diziyi izlediğini anladım tüm kızlar çirkin be :F

Fragman süper olmuş, yeni izledim de. :D

Merakla bekliyorum bölümü, süper olacak. :Z

Kemal Mesude'yi evden kovuyor. :A

ayy bakalım gökhan kimi dövüyor bu çocuk kemalide döver vlla tosun gibi maşallah
:F:F:F

Kemal zaten güçlü değil ki o çiroz Serkan bile dövdü :F
huzur evinde babaını görmeden önceki bölümelre çok kötü ve güölü bir karakterdi bence o bölümde ağladıktan sonra ondada duygu olduğunu gördük sonrakı bölümlerde komik bir karaktere bürünü daha önce belirttiğim gibi :F:F:F

er yada geç bu adamda iyi olucak gibi görünüyor :F:F:F