Kırgın Çiçekler - Genel Sohbet Konusu

ben songül ile güney ilişkisini 2. sezonda bekliyordum bunu ilk bölümlerde demiştim. ama görünüşe bakılırsa en fazla 3 bölüm içinde sevgili olacaklar...

güney ve tayfası songüllerle dahada uğraşır diye bekliyordum eğer öyle olsaydı daha iyi olurdu. şimdi böyle hemen aşk olayına girince diğer tayfa pasif kaldılar. dizide figüran gibiler.

şu 45 dakika normal seyirdeydi. kemal yine kurtardı kendini. biraz sıkmaya başladı hikayesi açıkcası..

meral iyi yine güldürdü. şimdi okul sahneleri başlar hareket gelir..

kemale ilk 10 bölüm aşırı sinir oluyordum ama son haftalarda kemal eskisi gibi kötü değil yanı güney gibi bir değişime uğradı aa tabi iyi olmadı kemal ama komik bir karaktere dönüştü son haftalar güldrüyor beni :F:F:F
ben hep gebermesini istiyordum o adamın ama kemalde değişime uğrayınca komik gelmeye başladı artık gözüme :F:F:F

Of yine olmadı lan.

Songül, Güney'e olmaz dedi yine. Ne zaman sevgili olacak bunlar. :(
ayy oldular işte uğurlu geldin vlla ilk güncel izlemende güneyle songul beraber oldular hazıla konmak böyle birşey oluyor herhalde biz 1 aydır bekliyoruz sen ilk izlemende hemen muradına eriyorsun :F:F:F

ikinci 45 dakika çok iyiydi. okul sahneleri hep iyi oluyor. üçüncü kısım yani reklam dönüşü sinirden tansiyonumuz çıkacak. şimdi bu mesude intihara kalkışınca eylül gider özür diler. ıyyy hiç çekilmez. tevfik kaza yapıcak falan.. fragmanda iyi şeyler olur umarım. :/

ayy bu mesude ve kader her bölüm saflık ve salaklıkta birbirleriyle yarışıyorlar resmen ayoll birisini o sözde sütten ak kaşık olan kocası diğerinide sözde annesi olan o kadın kullanıyor bakalım salaklık yarışında kader mi kazanacak mesudemi şuan %50 %50 eşit gidiyorlar
:F:F:F

ayy bu mesude ve kader her bölüm saflık ve salaklıkta birbirleriyle yarışıyorlar resmen ayoll birisini o sözde sütten ak kaşık olan kocası diğerinide sözde annesi olan o kadın kullanıyor bakalım salaklık yarışında kader mi kazanacak mesudemi şuan %50 %50 eşit gidiyorlar
:F:F:F

aynen cnm mesude beni delirtiyıor dün akşam bakmadım neler yaptı yine