haftaya aşk yenideni bence geçeriz cnm 7 ortalama alsak yeter bence geçmeyeAynen öyle ama tuttu dizi haftaya 8 reyting.
Zaten Aşk Yeniden en fazla 7ye çıkar daha fazlya imkanı yok.haftaya aşk yenideni bence geçeriz cnm 7 ortalama alsak yeter bence geçmeye
aşk yeniden 5 ortalamada bence kalmaya devam edicek maç kitlesi eşkiya kitlesiyle aynıydı aşk yeniden kitlesi kadın kitle maç onları etkilemedi yanı ben aşk yenidenin 5 ortalama devam edeceğini düşünüyorum haftayaZaten Aşk Yeniden en fazla 7ye çıkar daha fazlya imkanı yok.
Bencede yükselmez.aşk yeniden 5 ortalamada bence kalmaya devam edicek maç kitlesi eşkiya kitlesiyle aynıydı aşk yeniden kitlesi kadın kitle maç onları etkilemedi yanı ben aşk yenidenin 5 ortalama devam edeceğini düşünüyorum haftaya
Gelecek haftaki bölüm bomba olacak. Kimseye aldırış etme, kimse izleme bir seninle izleriz.ayoll sosyal medyada vadiciler sırf eşkiya tutmadı demek için karalayıp duruyorlar hatta diziyi bil sırf kötülemek için izliyorlar tutmadı yankısı olusturmak için büyük çabaları var onlara inat dizi süper gidiyor bence raci bey çok akıllıca bir senaryo olusturmus kadın ve erkek kitleyi ikiye bölmüş bölümün 1 saatini kadınlara 1 saatini erkekelre ayırmıs yanı aynı bölümden hem kadınlar hem erkekler yararlanıyorlar 2 farklı dizi gibi düşün tek diziye birleştirmişler
ayrıca raci bey bilmiyormu silahlı senaryo yazmaı bu ülkede en iyi bilen kendisi ama öyl senaryoda olsaydı 4-5 bölüme bu dizi biterdi bu sistemde tutması imkansızdı kuzey rüzgarı gibi yazık olurdu diziye ama şimdi 2-3 yıl en azından sıkıntı çekmeyiz çok akıllıca yazılıyor senaryo @china_shangai @Billy Kane @Castei @sürgünüm @EFE UYSAL @ÇaKıR10
aşk yenieni haftaya geçeriz bence kaderimin yazıldığı gün zaten yarışa katılamayacak gibi görnüyor bu sezon o küçük velet de 4-5 bölüm içinde yayından kalkar zatenGelecek haftaki bölüm bomba olacak. Kimseye aldırış etme, kimse izleme bir seninle izleriz.
Velet zaten battı şimdiden.aşk yenieni haftaya geçeriz bence kaderimin yazıldığı gün zaten yarışa katılamayacak gibi görnüyor bu sezon o küçük velet de 4-5 bölüm içinde yayından kalkar zaten
Senaryonun gidişini görünce diziyi bırakmama kararı aldım. Çok güzel bölümler bizi bekliyor. Çakır'ın yanına cezaevinde birkaç adam da katılırsa müthiş olacak. O saydığın diziler bizim rakibimiz değil. Dizi rayına otursun onları havada karada geçeriz.aşk yenieni haftaya geçeriz bence kaderimin yazıldığı gün zaten yarışa katılamayacak gibi görnüyor bu sezon o küçük velet de 4-5 bölüm içinde yayından kalkar zaten
ayoll neden bırakasınki zaten erkek sahneleri kaliteli olduktan sonra kadın sahneleri olursa olsun yani reyting içinde lazım o sahneler dizi reaksiyon gibi hemen bitse dahamı iyi olucak adamlar ders çıkarmıslar bu sefer ona göre hareket ediyorlarSenaryonun gidişini görünce diziyi bırakmama kararı aldım. Çok güzel bölümler bizi bekliyor. Çakır'ın yanına cezaevinde birkaç adam da katılırsa müthiş olacak. O saydığın diziler bizim rakibimiz değil. Dizi rayına otursun onları havada karada geçeriz.
Umarım @EFE UYSAL'da katılı bize.
Bununla ilgili Yüksel Aytuğ bugün çok güzel bir yazı yazmış.ayoll neden bırakasınki zaten erkek sahneleri kaliteli olduktan sonra kadın sahneleri olursa olsun yani reyting içinde lazım o sahneler dizi reaksiyon gibi hemen bitse dahamı iyi olucak adamlar ders çıkarmıslar bu sefer ona göre hareket ediyorlar
katılıyorum cnm raci beyler çok akıllı bir senaryo yürütüyorlar yanı yoksa raci bey silahlı senaryo yazamayacak birisimi ondan kolayı ne var raci bey için millet anlamıyor işte adam dizinin reyting alması için olusturuyor senaryosunu hem 2.bölümde öyle vıcık vıcık aşk sahneleri yoktu kadınlar sahnelerinide aksiyon tarzı çekmişler 1.bölümdeki gibi vıcık vıcık değildi diğer bölümlerdede bu şekilde devam etse bana yeter aslında zaten eski vadide öyle vurdulu kırdılı değildiki elif polat aşkı dram dizilerinden bile daha çok aşk içeriyordu pusu komsepti diziyi erkek dizisi yaptı aşkı diziden çıkaran pusu konseptidir eski vadinin komseptinde elif ölene kadar yanı vadinin son bölümelre kadar hep aşk konusu ve kadınlar konusu zaten vardı kadınlarda erkekelr kadar oyüzden izliyordu eski vadiyi ama şimdi pusu konseptini eski vadici dısındakı kadınlar izlemiyor işte bu millet eski vadiyi vurdulu kırdılımı acaba beğenildi tutuldu sanıyorlar elif poalt aşkı olmasaydı görürdüm ben tutuyormuydu ayrıca reaksiyon sırf erkek dizisi olduda ne oldu diziden kimse birşey anlamıyordu dizinin konusu bile oluşmuyordu eşkiya bence çok doğru ilerliyor🙂Bununla ilgili Yüksel Aytuğ bugün çok güzel bir yazı yazmış.
atv, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle sezona müthiş bir başlangıç yaptı. Dizi daha ilk bölümüyle reyting listelerinde zirveye oturdu.
Köşemizin müdavimleri, daha proje aşamasındayken bu dizinin büyük sansasyon yaratacağını yazdığımı hatırlayacaklardır.
Çünkü referansları iyiydi. Raci Şaşmaz-Bahadır Özener-Onur Tan üçlüsü, Kurtlar Vadisi'nden damıttıkları tecrübelerini konuşturmuşlardı.
İyi senaryo, güçlü oyuncu kadrosu ve doğru kanal ile birleşince de başarı kaçınılmaz oldu.
Kurtlar Vadisi bir 'erkek dizisi' olarak başlamıştı. Daha sonra yapılan tüm senaryo değişiklikleri ve 'sokuşturma' kadın hikayeleri, diziyi bu pos bıyıklı halinden kurtaramadı. Raci Şaşmaz bu kez aynı hataya düşmedi. Ana öyküye paralel müthiş bir 'kadın rekabeti' hikayesi kurarak, kadın izleyiciyi de ekran başına çekmeyi başardı. Aynı zamanda kitabi diyaloglardan özenle kaçınılıp konuşmalar gerçek hayata indirgenince, dizinin gerçeklik hissiyatı da kendiliğinden artmış oldu.
Bu tür aksiyon odaklı dizilerde ilk bölümler genellikle karakter tanıtımına boğulduğu için temposundan fedakârlık etmek zorunda kalır. Ama Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın gala gecesinde izleyici gözünü bile kırpmaya fırsat bulamadı. Bunda, ince elenip sık dokunan senaryo yapısı, beğenilmeyen sahnelerin çöpe atılıp tekrar tekrar çekilmesi ve şahane montajının da etkisi büyüktü.
Oyunculuklar ise tek kelime ile mükemmeldi. Oktay Kaynarca, Vadi'deki 'Çakır' handikapını daha ilk bölümde atlatmış. Benzer bir karakter olmasına rağmen ortaya son derece farklı bir portre çıkarmayı başarmış. Adeta eski Oktay ile hasret giderdiği bu yeni rolünü çok sevdiği ve hakkını vermek için olağanüstü çaba harcadığı her sahnesinden belli oluyor.
Deniz Çakır'a ise mafya babasının eşi rolü fena halde yakışmış.
Güçlü, hafif üstten bakan, eğilen ama kırılmayan kadın rolleri için biçilmiş kaftan.
Dizide, kocasının hamile sevgilisiyle girişeceği savaş en az mafyanın kendi arasındaki hesaplaşmalar kadar çetin geçmeye aday.
Oyunculuklarını her daim takdir ettiğim Hakan Karahan ve Tuna Orhan ise önümüzdeki bölümlerde ağırlıklarını daha da artırıp diziye muhteşem soslar ekleyeceğe benziyorlar.
Ama biri daha var ki, ayrı bir paragrafı sonuna kadar hak ediyor: Tarık Ünlüoğlu... Ünlü 'Baba' filmindeki Don Carleone'nin ardından rahmet okutturacak kadar korkutucuydu.
Daha ilk bölümden beni acımasız bir silah baronu olduğuna öyle bir inandırdı ki, artık film galalarında karşılaştığımda elini sıkar mıyım bilmem...
Özetle; eşkıya, dünyaya hükümdar olur mu bilmem ama bu dizinin salı gecelerine hükmedeceği kesin... Endişelendiğim tek nokta ise, memleket gündeminin her yıl en az üç yeni mafya dizisine senaryo malzemesi oluşturacak kadar 'bereketli'(!) olması...
kenan çoban kesin dahil olucakmıs diziye ozaman istediğimiz bol aksiyonlu bölümler gelir inş ben poalt gibi devlete çalısıcağını çakırın yanına konulucağını düşünüyorum öyle bir senaryo bekliyorumYoutube da 1. bölüm izlenme sayısı: 1.147.446 ve hızla artmaya devam ediyor. Kulaktan kulağa dolaşıp yayıldığında rahat 2 milyonu açar. Bu rakamlarda müthiş. Karadayı göremedi bu rakamları. @Çiğdem-
aga raci şaşmaz ismi ve çakır isimlerinden dolayı bu rakamlar çok normalYoutube da 1. bölüm izlenme sayısı: 1.147.446 ve hızla artmaya devam ediyor. Kulaktan kulağa dolaşıp yayıldığında rahat 2 milyonu aşar. Bu rakamlarda müthiş. Karadayı göremedi bu rakamları. @Çiğdem-
Selçuk Yöntem'in ismi de dolaşıyor ortalıkta. Tamam bugüne kadar Evet dememiş olabilir ama dizinin tuttuğunu görünce kadroya dahil olabilir.kenan çoban kesin dahil olucakmıs diziye ozaman istediğimiz bol aksiyonlu bölümler gelir inş ben poalt gibi devlete çalısıcağını çakırın yanına konulucağını düşünüyorum öyle bir senaryo bekliyorum