Şimdi tüm şarkıları görünce belki kalktı ortadan.
Twitter'dan konuştuk geçenlerde ama söylemiyor bir türlü neden dönmediğini.![]()
Benim yorumumu görünce olmadı dimi bu.ss
Sıkıştırdın mi peki.
Şimdi tüm şarkıları görünce belki kalktı ortadan.
Twitter'dan konuştuk geçenlerde ama söylemiyor bir türlü neden dönmediğini.![]()
Yok be sevdim cidden.Benim yorumumu görünce olmadı dimi bu.ss
Sıkıştırdın mi peki.![]()
Musti'nin sevdiğim şarkılarından biri 10+ gelir.Şarkım nasıl? seninki güzel.![]()
Daha iddialı şarkılar var bu hafta bunu kullanıp haftaya rahatlamak istiyorum.@ozgur2113 güzel seçim yapmışsın ama iddialı bir şarkını da kaybetmişsin bence![]()
Haftaya da ikili eleme var amaMusti'nin sevdiğim şarkılarından biri 10+ gelir.
Daha iddialı şarkılar var bu hafta bunu kullanıp haftaya rahatlamak istiyorum.![]()
Bu hafta bir sürü iddialı şarkı var haftaya biraz daha sakin olacak bence.Haftaya da ikili eleme var ama![]()
Daha 3 hafta 2li eleme var.Musti'nin sevdiğim şarkılarından biri 10+ gelir.
Daha iddialı şarkılar var bu hafta bunu kullanıp haftaya rahatlamak istiyorum.![]()
Bu yarışmacılarımızın çoğu taktik bilmiyorBu hafta bir sürü iddialı şarkı var haftaya biraz daha sakin olacak bence.![]()
Dinle benim şarkıyı da bakalım.@ozgur2113 güzel seçim yapmışsın ama iddialı bir şarkını da kaybetmişsin bence![]()
Tamam dur dinleyecem link atsana sana zahmetDinle benim şarkıyı da bakalım.1:19 -2:19
Bilmiyordum sağol.Daha 3 hafta 2li eleme var.![]()
Ben de var mıyım o çoğunda.Bu yarışmacılarımızın çoğu taktik bilmiyor![]()
Evet bilmiyordun rahatlıcam diyince.Bilmiyordum sağol.
Düşündük hepsini be.
Ben de var mıyım o çoğunda.![]()
1:19 - 2:19Tamam dur dinleyecem link atsana sana zahmet![]()
Yok be sevdim cidden.Biraz daha zorlarsan düşürecem puanını.
Evet ama konu değiştirdi sürekli.ss
Sen evlatlık aldın ya onları.Hadi yaa.Gelmeyeceğim diyor yani.ss Rih öksüz fox öksüz.
![]()
Hiç fena değil ama dediğim gibi tüm şarkıları dinlemeden iyi veririm kötü veririm orta veririm diyemiyorum ama ilk izlenim fena değil gibi.1:19 - 2:19
Sen fena sayılmazsınBilmiyordum sağol.
Düşündük hepsini be.
Ben de var mıyım o çoğunda.![]()
Sen evlatlık aldın ya onları.![]()
Ben Cengo yayınladıktan sonra dinliyorum.Hiç fena değil ama dediğim gibi tüm şarkıları dinlemeden iyi veririm kötü veririm orta veririm diyemiyorum ama ilk izlenim fena değil gibi.Sen nasıl buldun şarkımı.
![]()
Niye bana bir torpil geç ne olacakBen Cengo yayınladıktan sonra dinliyorum.![]()
Cidden Buğra gitti Fox ve Rihanna'yı sen savundun korudun.Ben yandan destek atmayı özledim.![]()
Dinledim şimdi güzel gerçekten.Niye bana bir torpil geç ne olacak![]()