MusicSurvivor All Star | 3.Hafta

evet bu hafta şarkı seçimimde gerçekten çok zorlandım ve sonunda kararımı zorda olsa verdim bu haftada yakın dönemden daha bilinen bir şarkıyla yine çıkmaya karar verdim:Z
herkese başarılar arkadaşlar güzel kavgasız bir haftayı daha geride bırakırız inş:bhr:

1:00-2:00 racap kısa yoldan bakmak isteyenlere :A:A:A
@denizz19 @Bully @tolgab @Ahmad @adımutlulukk @soo @ozgur2113 @OzaN
@S.G.A.T. @eros @Billy Kane @Maskeli Fedai @EnveR @Harunnn60 @sokak sanati
@Yiğitt @-potterhead- @mrt-06 @EFE UYSAL @HachiKo @batuhankaralar
@GunesinOglu @ABAY_06 @cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @Amoureux @BesaleT
@cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci

evet bu hafta şarkı seçimimde gerçekten çok zorlandım ve sonunda kararımı zorda olsa verdim bu haftada yakın dönemden daha bilinen bir şarkıyla yine çıkmaya karar verdim:Z
herkese başarılar arkadaşlar güzel kavgasız bir haftayı daha geride bırakırız inş:bhr:

1:00-2:00 racap kısa yoldan bakmak isteyenlere :A:A:A
@denizz19 @Bully @tolgab @Ahmad @adımutlulukk @soo @ozgur2113 @OzaN
@S.G.A.T. @eros @Billy Kane @Maskeli Fedai @EnveR @Harunnn60 @sokak sanati
@Yiğitt @-potterhead- @mrt-06 @EFE UYSAL @HachiKo @batuhankaralar
@GunesinOglu @ABAY_06 @cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @Amoureux @BesaleT
@cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci

Way iyi gelmişiz.:D Geçen sezon kullanmadın dimi bunu.:D

Way iyi gelmişiz.:D Geçen sezon kullanmadın dimi bunu.:D
kullanmadım hatta bu sezon bile kullanmıyordum nerdeyse son anda şimdi buna karar verdim listeme son anda girdi yanı :F:F:F

bilindik şarkı avantajını ego gibi yine kullanmak istedim sorduğum arkadaşlarda o yönde destek verdiler rihanna tarzına uyan bir müzik ve klib senin seviceğini tahmin ediyordum ben :A:A:A

kullanmadım hatta bu sezon bile kullanmıyordum nerdeyse son anda şimdi buna karar verdim listeme son anda girdi yanı :F:F:F

bilindik şarkı avantajını ego gibi yine kullanmak istedim sorduğum arkadaşlarda o yönde destek verdiler rihanna tarzına uyan bir müzik ve klib senin seviceğini tahmin ediyordum ben :A:A:A

Doğru tahmin yapmışsın.:F Ehh işte. Ego gibi bir puan veririm her halde.:Z

Sen Mustafalara ve Yalına her zaman kötü veriyor @Çiğdem- ümitlenme. :A

Yoo öyle bi şey yok.:A @Bully 'ye orta veriyordum. @Çiğdem- 'e beğendiğim şarkıda iyi veriyorum. 15 verdim geçen hafta mesela.:A

Doğru tahmin yapmışsın.:F Ehh işte. Ego gibi bir puan veririm her halde.:Z

Yoo öyle bi şey yok.:A @Bully 'ye orta veriyordum. @Çiğdem- 'e beğendiğim şarkıda iyi veriyorum. 15 verdim geçen hafta mesela.:A
Sen Mustafalara ve Yalına her zaman kötü veriyor @Çiğdem- ümitlenme. :A
bu sezon iyi seçimler yapıyoruz @sokak sanati bu parçayıda seviyormuz zaten umutun tarzına uyan bir şarkı iyiki buna akrar vermişim ayy 1 kişi 1 kişidir yanı
:F:F:F