evet bu hafta şarkı seçimimde gerçekten çok zorlandım ve sonunda kararımı zorda olsa verdim bu haftada yakın dönemden daha bilinen bir şarkıyla yine çıkmaya karar verdim
herkese başarılar arkadaşlar güzel kavgasız bir haftayı daha geride bırakırız inş
1:00-2:00 racap kısa yoldan bakmak isteyenlere
@denizz19 @Bully @tolgab @Ahmad @adımutlulukk @soo @ozgur2113 @OzaN
@S.G.A.T. @eros @Billy Kane @Maskeli Fedai @EnveR @Harunnn60 @sokak sanati
@Yiğitt @-potterhead- @mrt-06 @EFE UYSAL @HachiKo @batuhankaralar
@GunesinOglu @ABAY_06 @cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @Amoureux @BesaleT
@cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci
kullanmadım hatta bu sezon bile kullanmıyordum nerdeyse son anda şimdi buna karar verdim listeme son anda girdi yanıWay iyi gelmişiz.Geçen sezon kullanmadın dimi bunu.
![]()
Sen Mustafalara ve Yalına her zaman kötü veriyor @Çiğdem- ümitlenme.Way iyi gelmişiz.Geçen sezon kullanmadın dimi bunu.
![]()
kullanmadım hatta bu sezon bile kullanmıyordum nerdeyse son anda şimdi buna karar verdim listeme son anda girdi yanı
bilindik şarkı avantajını ego gibi yine kullanmak istedim sorduğum arkadaşlarda o yönde destek verdiler rihanna tarzına uyan bir müzik ve klib senin seviceğini tahmin ediyordum ben![]()
Sen Mustafalara ve Yalına her zaman kötü veriyor @Çiğdem- ümitlenme.![]()
bu sezon iyi seçimler yapıyoruz @sokak sanati bu parçayıda seviyormuz zaten umutun tarzına uyan bir şarkı iyiki buna akrar vermişim ayy 1 kişi 1 kişidir yanıSen Mustafalara ve Yalına her zaman kötü veriyor @Çiğdem- ümitlenme.![]()
Bana beğendiğine 7 veriyon totoş.sssss
Bu hafta +13Ama biraz modumda değildim. Çok slow geldi sonra.![]()
Pek kızmıyorum sana zaten daha iddialılara başlamadık bir süre senden böyle idare edeceğiz 8. haftayı bekleBakacağız.![]()
Sen de iyi gelmişsin.
Sen de iyi gelmişsin.Şimdi sevdim nedense.
![]()
Pek kızmıyorum sana zaten daha iddialılara başlamadık bir süre senden böyle idare edeceğiz 8. haftayı bekle![]()
Biraz sinir edeyim dedim.Ayy menfaatten başka bir şey yok sende.Neyse herkesin merak ettiği konuyu sen biliyormuşsun öyle duyduk.
Biraz sinir edeyim dedim.Ay ne alaka be ben gece de sevdim demedim mi sana.
+15 alırsın.
Hangi konu. 😱
Şimdi tüm şarkıları görünce belki kalktı ortadan.Aynen demiştin.Belki demiştin bir de.ss
Buğra ile konuşmuşsun.Neden gelmiyor.ss
Şarkım nasıl? seninki güzel.Şimdi tüm şarkıları görünce belki kalktı ortadan.
Twitter'dan konuştuk geçenlerde ama söylemiyor bir türlü neden dönmediğini.![]()