Muhteşem Yüzyıl - Genel Yorum Konusu

diyorum gitsin kösemde figüran olsun aylık 2000 maaşı varmış :D birilerini de bulur orada :F
Evden çıkıp dolaşsa iki sergi gezse kendisine çoktan bir koca bulmuş olurdu. Biz de bütün gün çenesiyle uğraşmak zorunda kalmazdık. :)
ayyy ne varmış çenemde siz bana kurban olun ayrca figuran falanda neymiş ben başvuruda bulunsaydım kösem olurdum direk :F:F:F

Acaba tarihteki Kösem Sultan ile neren benziyor çok merak ettim. :)
kösemin annesi olursun sen be pörsmüş :F

bence başlamadığın kabahat :A @Bully bile o ka elem kederle izledi :A
ayy canları sıkılmıs yine bunların @Harunnn60 :F:F:F

berenin nesi benziyorsa benimde öyledir hem ben kösemin 2 çağınıda oynardım 16 yaş dönemlerinede uygunum ben 30 lu yaş dönemlerinede iki dönemide kaldırırdım yani
:F:F:F

berenin nesi benziyorsa benimde öyledir hem ben kösemin 2 çağınıda oynardım 16 yaş dönemlerinede uygunum ben 30 lu yaş dönemlerinede iki dönemide kaldırırdım yani
ayol senin neren 30 be işte ilişki durumu karışıkta ayşegülsün aynı :F

Doğru diyon böylece yapımcı iki oyuncu arayışından kurtulmuş oldu. Yalnız güzel rüya görüyorsun gece sırtın açıkta yatma. :)

ayol senin neren 30 be işte ilişki durumu karışıkta ayşegülsün aynı :F
ayy ben 16 yas guruplarına hala o yas gruplarına benzetenler var genclik dönemini rahat oynarım sonra makyajlada olgun kadın süsü verilir 30 yas dönemide oynarım 2 dönemide oynarım ben ama beren oynayamıyor @sürgünüm :A:A:A

ayy ben 16 yas guruplarına hala o yas gruplarına benzetenler var genclik dönemini rahat oynarım sonra makyajlada olgun kadın süsü verilir 30 yas dönemide oynarım 2 dönemide oynarım ben ama beren oynayamıyor @sürgünüm :A:A:A
ay tamam neyse bnm uykum geldi sen şu resme bak da azıcık fantezi dünyana gir :) @sürgünüm e anlatırsın hayallerini :A

modern sülüman :D acaba @Çiğdem- i de alır mı haremine :F @sürgünüm @mrt-06 @Harunnn60 @cookies @vadikızı
ali_agaoglu_muhtesem_yuzyil_da_kanuni_mi_olacak_h32141_1f36e.jpg