MusicSurvivor All Star | 2.Hafta Sonuçları

1.hafta için ben önermiştim sana oyüzden 3.haftayada koymana karışmam cnm ama kuzu kuzu gibi bir parçayı yanı liste dışı yapmaktansa koy 3. yada 4.haftaya final puanı bie alırsın yeni şarkı riskinden daha iyidir :F:F:F

ayrıca hop de parçası ilgi gördüğüne göre vay anam vay parçasıda çok ilgi görücektir kesinlikle onuda değerlendir :F:F:F
Vay Anam Vay şarkısıni pek sevmem :(

Vay Anam Vay şarkısıni pek sevmem :(
hop de ilgi gördüyse buda görür cnm aynı tarz şarkılar 2.sezondada gördük bu forum tarkanın yeni şarkılarını seviyor dilli düdük onuda kullanabilirsin :F:F:F

ayrıca tarkanın yabancı çıkardığı albümün tek akzancı bence bounce hazır bu sezon yabancılara fobide yok bunuda kullanabilirsin

hop de ilgi gördüyse buda görür cnm aynı tarz şarkılar 2.sezondada gördük bu forum tarkanın yeni şarkılarını seviyor dilli düdük onuda kullanabilirsin :F:F:F

ayrıca tarkanın yabancı çıkardığı albümün tek akzancı bence bounce hazır bu sezon yabancılara fobide yok bunuda kullanabilirsin
Hop de zaten çok kaliteli şarkı bu değil. :A

@denizz19 Sıla daha final puani alamaz gibi.:A

Tosba bana biraz destek ver ben alayım.:Z

Kenar Süsü ile final puanı aldıysam bu cümleyi duymamış olayım :A

Çok mu iyi derken benim için tüm Sıla Şarkıları çok iyi ama önemli olan size beğendirebilmek işte tüm mesele bu :A

Umarım çok iddialıları kullanırsın yoksa işin zor.:A

@denizz19 Sıla daha final puani alamaz gibi.:A

Tosba bana biraz destek ver ben alayım.:Z

Kenar Süsü ile final puanı aldıysam bu cümleyi duymamış olayım :A

Çok mu iyi derken benim için tüm Sıla Şarkıları çok iyi ama önemli olan size beğendirebilmek işte tüm mesele bu :A

Umarım çok iddialıları kullanırsın yoksa işin zor.:A