MusicSurvivor All Star | 2.Hafta Sonuçları

Sen düşük verdin ben yükseldim.:Z Bu hafta 1 ver ilk 3'é gireyim.:A
Büyük bir zevkle. :Z

Forumda nasıl oluyorda Yalın bu kadar çok seviliyor @Bully :X
Forumun yaş ortalamasına çok uygun bir isim. Çoğunluğun çocukluk şarkıcısı. Bu yüzden büyük sempati olduğunu düşünüyorum kendisine.

Şarkıları da çok kaliteli zaten boş şarkı yapmıyor kolay kolay yaptığı şarkıların hepsi hit oluyor bir şekilde. :X

Büyük bir zevkle. :Z

Forumun yaş ortalamasına çok uygun bir isim. Çoğunluğun çocukluk şarkıcısı. Bu yüzden büyük sempati olduğunu düşünüyorum kendisine.

Şarkıları da çok kaliteli zaten boş şarkı yapmıyor kolay kolay yaptığı şarkıların hepsi hit oluyor bir şekilde. :X

Sılada mı çocukluk şarkıcısı. :X

Söylemiyim söylemiyim diyorumda, en basitinden Sertap Erener'in seçilen bu şarkısıyla elenme sınırında kaldığı halde garip garip ne idiğü belirsiz birinin ortalarda yer alması, forumun ne denli garip alakasız bir müzik zevki olduğunun kanıtıdır.

Lan şarkımı nasıl buldun :F
Şarkın ney ?
'Lan ' ??? -19 puan.:X

Bu hafta tam sana göre geliyoruz.:Z
Valla mı ? :F

Ne darbesi la yalan söylüyoz sanki ee ne demişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.. Emekli editör değil misin öylesin, bana trip atmıyor musun atıyorsun ee bu neyin atarı şimdi. :A

Ayrıca puanına şimdi baktım 25 üzerinden 12 puan vermişsin kötü de sayılmaz yani. :D Hatta teşekkür bile edebilirim istersen. :F
Anladım ben seni.:)))))

@S.G.A.T. Kuzu kuzuyu kullanmayacam :A
kuzu kuzu ve hüp parçalarını listenden çıkarma hiçç kullanmamaktansa 3. ve 4. haftalara koy hem şarkı aramak zorunda kalmazsın ayoll ben ego ile sondan 4. falan olmustum şimdi 1.oldum all stardakı ortam farklı kuzu kuzu ve hüp parçalaryıla final puanı bile alırsın en azından eleneyeceğin garanti ben senin yerinde olsam liste dısı yapmaktansa 3. 4. haftalara koyardım ben egoyu koydum pişman olmadım sende olmazsın yanı güven bana
:F:F:F

kuzu kuzu ve hüp parçalarını listenden çıkarma hiçç kullanmamaktansa 3. ve 4. haftalara koy hem şarkı aramak zorunda kalmazsın ayoll ben ego ile sondan 4. falan olmustum şimdi 1.oldum all stardakı ortam farklı kuzu kuzu ve hüp parçalaryıla final puanı bile alırsın en azından eleneyeceğin garanti ben senin yerinde olsam liste dısı yapmaktansa 3. 4. haftalara koyardım ben egoyu koydum pişman olmadım sende olmazsın yanı güven bana
:F:F:F
Gül Döktüm Yollarina? :A

Gül Döktüm Yollarina? :A
1.hafta için ben önermiştim sana oyüzden 3.haftayada koymana karışmam cnm ama kuzu kuzu gibi bir parçayı yanı liste dışı yapmaktansa koy 3. yada 4.haftaya final puanı bie alırsın yeni şarkı riskinden daha iyidir :F:F:F

ayrıca hop de parçası ilgi gördüğüne göre vay anam vay parçasıda çok ilgi görücektir kesinlikle onuda değerlendir :F:F:F