Aferin böyle akıllı ol takdir etSıla'yı dediğin konularda takdir ediyorum bende ama sadece bana hitap etmiyor ve çok dinlemiyorum ve de burada rakibim olduğu için üstüne gidiyorum. Olay bu.
Aferin böyle akıllı ol takdir etSıla'yı dediğin konularda takdir ediyorum bende ama sadece bana hitap etmiyor ve çok dinlemiyorum ve de burada rakibim olduğu için üstüne gidiyorum. Olay bu.
Ben de senin.Sen bırak onu boşver. Ben senin kıymetini biliyorum.
Ne darbesi la yalan söylüyoz sanki ee ne demişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.. Emekli editör değil misin öylesin, bana trip atmıyor musun atıyorsun ee bu neyin atarı şimdi.Vayyy iki darbe . 😱 Hem emekli editör hem de tirp eyv.
Ne darbesi la yalan söylüyoz sanki ee ne demişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.. Emekli editör değil misin öylesin, bana trip atmıyor musun atıyorsun ee bu neyin atarı şimdi.
Ayrıca puanına şimdi baktım 25 üzerinden 12 puan vermişsin kötü de sayılmaz yani. Hatta teşekkür bile edebilirim istersen.
Kendisi kötü puan verdiğini söyledi ben napayım. Yalın'a 12 puanı az buldu demek ki.@Reytinger bu üslup ne yaa. Sanki lütuf edecek teşekkür etse. Haftaya bence baş 1 puanı.
Kendisi kötü puan verdiğini söyledi ben napayım. Yalın'a 12 puanı az buldu demek ki.
Yalın 4-0 Rihannaİstersen teşekkür edeyim lafı hiç hoş değil dimi Akif. Kesinlikle 1 puanı hakettin. Akif'in hakkını savunmak için bende 1 vereceğim sana bu hafta.
Bırak burayı reyting konusuna gelYalın 4-0 Rihanna
Gördüğün gibi sen düşük versen de final puanı alabiliyorum ama ben düşük versem senin hiç şansın olmuyor bu yüzden laflarına dikkat et derim.
İyi yazmışımKonuya en çok mesaj yazanlar;
- @denizz19 108
- @sokak sanati 102
- @GunesinOglu 96
- @Bully 78
- @EFE UYSAL 65
- @mrt-06 58
- @adımutlulukk 51
- @vadikızı 44
- @Çiğdem- 40
- @ozgur2113 32
- @Maskeli Fedai 28
Yalın 4-0 Rihanna
Gördüğün gibi sen düşük versen de final puanı alabiliyorum ama ben düşük versem senin hiç şansın olmuyor bu yüzden laflarına dikkat et derim.
Akşam 6 gibi gelsem olur mu şu anda işlerim var 13.40'ta derse girecem.Bırak burayı reyting konusuna gel
Tamam geçen haftanın intikamını alacağım daAkşam 6 gibi gelsem olur mu şu anda işlerim var 13.40'ta derse girecem.
Bırak burayı reyting konusuna gel
İyi yazmışım
Hakkındır.Tamam geçen haftanın intikamını alacağım da
Ayy sanki kendisi benden farksızPuan alamayınca çeneye vurmuşsun.
Forumda nasıl oluyorda Yalın bu kadar çok seviliyor @Bully
Ayy sanki kendisi benden farksız