MusicSurvivor All Star | 2.Hafta

@GunesinOglu sen bunu bana neden göstermedin? :A

Nejat İşler'in eski hali. Adam şimdi ne hale geldi. :(

Bu arada bu klip çok eğlenceli izlemek isterseniz öneririm. :D

Oylarımı verdim bu hafta açık ara favorim eğlenceli şarkılar.:F (Sırasız yorumluyorum.)

@Harunnn60 şarkın bir harika.:Z Tam puan bile bekleyebilirsin benden.

Yıldız coşmuş bu hafta. Slow olarak ilk 10'umda tek bu var galiba.:F Çok iyi bir puan bekle benden @xemrexxx

Sezo bu hafta da çok iyi. Hareketli sayılır bazı yerleri kıpır kıpır.:Z Beklediğin ğuanı vereceğim galiba @mrt-06 .:bhr:

Tarkan'ı ilk dinlediğimde çok itici bulmuştum ama recap kısmı çok iyi geldi. Severek dinledim ve 20+ puanlarımdan biri sana gitti @Maskeli Fedai melunu.:(

Teoman'cığım ilk şarkısıyla gelse 20+ alırdı ama bununla 20'nin kıyısından döndü.:Z Güzel puanı verdim. @S.G.A.T.

Hande Yener'e zaten belli etmiştim çok iyi vereceğimi. @EnveR 20 bile (Belki daha fazlasını) bekleyebilirsin bu hafta.:Z

@Ahmad 'ım Göksel'i ilk dinlediğimde her halde dedim kesin elenir ama bu sefer ki dinleyişimde kulağıma çok farklı geldi. Harika sayılacak bir puan verdim.:bhr:

Barış Manço bu hafta listemde en büyük artışı yaşayan sanırım.:D @-potterhead- Özellikle nakaratı çok iyi. Çok sevdiğim bir parça zaten ne zaman duysam iyi gelir bana.:D

Burcu Güneş geçen hafta zirvemde yer aldı bu hafta zirveye uzak ama son sıralara çok daha uzak iyi bir puan aldı @HachiKo .:D

Mustafa Sandal geçen hafta 7-8 almıştı galiba bu hafta o puanın 2 katını aldı benden.:Z İyi puanını verdim sonunda @Çiğdem- .:bhr:

84 grubu geçen haftanın düzeyinde bir puan beklesin benden. @ozgur2113 'ü hiç sevindirmek istemem ama müzik hoştu.:(

Serdar Ortaç bu hafta biraz düştü ama napalım.:( İyi vermiş sayılırım yinede @*YıldırıM*
Bu hafta herkes bir harika o sebeple hak ettiğini veremedim.:( Artık haftaya telafi edeceğim.:D Ama pek telafilik bir şey yok bence.:bhr:

Ahmet Kaya bir kaç basamak gerilese de ortalama bir puan aldı benden.:D @Yiğitt

Murat Boz bu hafta artış yaşadı. İyi bir şarkı seçmişsin zaten söyledim ama bu hafta dediğim gibi herkes iyi. 6-7 basamak arttı bende ama dahada fazlası olmalıydı söyleyeyim @soo .:(

Şebnem Ferah çok büyük artış yaşadı bende @batuhankaralar .:F Çok kötü puandan orta puana çıktı ama sabah sabah hiç bağırmalı şarkı çekemedim zaten Şebo'nun bu şarkısını beğenmiyorum yani Yalnız'dı sanırım ilk parçan o olsa daha farklı olurdu.:D

Mustafa Ceceli çok iyi gelmişti bu hafta aslında ama ne olduysa bir anda gerilere düştü. İlereye de taşıyamadım. Geçen haftanın düzeyinde bir puan verebildim sana @EFE UYSAL .:(

Sıla bu hafta düşüş yaşadı @denizz19 .:A 2 en fazla 3 basamaklık düşüşünün sebebi tabi ki geçen haftanın gerisinde oluşu. :D Tanrılı kısmı çok bayat gel,yor bana o şarkının ama devamı güzel. Zaten orada kesse direk 1 veriridim.:F 8-9 falan verdim işte.

Sertab Erener geçen haftaya göre iyi ama Sertab'a göre vasat gelmiş. Kötü puanın bence kıyısından döndü. @adımıtlulukk :D

Demet Akalın'a normalde kötü verecektim ama recabı iyi seçmişsin. 3 verecekken bir avantaj oluşturmuşsun bence kendine @tolgab ve 3-4 basamak üste çıkardı bu seni bende.:D

Yalın kötü demiştim ve bu sefer 2. kez dinlememe rağmen kulağa hoş gelmedi @Bully .:(

Kenan Doğulu kötü gelmiş zaten. Şok düşüş yaşadı bende @Aserat .:( Şans Meleğim, Patron falan ile gelsin yakın zamanda.:D

@vadikızı bana göre ben eleyim diye bağırmışsın. O ne biçim şarkı abla yaa.:( Recap kısmın ise berbat.ss Bol şans sana.

Gülşen'i bu hafta beğenmedim. Tam puan mı 24 mü ne vermiştim geçen hafta ama bu hafta olmamış.:( @Billy Kane

Herkese bol şans.ss
ne güzel. bende seni beğenmedim zaten. :A