Oylarımı verdim bu hafta açık ara favorim eğlenceli şarkılar.
(Sırasız yorumluyorum.)
@Harunnn60 şarkın bir harika.
Tam puan bile bekleyebilirsin benden.
Yıldız coşmuş bu hafta. Slow olarak ilk 10'umda tek bu var galiba.
Çok iyi bir puan bekle benden
@xemrexxx
Sezo bu hafta da çok iyi. Hareketli sayılır bazı yerleri kıpır kıpır.
Beklediğin ğuanı vereceğim galiba
@mrt-06 .
Tarkan'ı ilk dinlediğimde çok itici bulmuştum ama recap kısmı çok iyi geldi. Severek dinledim ve 20+ puanlarımdan biri sana gitti
@Maskeli Fedai melunu.
Teoman'cığım ilk şarkısıyla gelse 20+ alırdı ama bununla 20'nin kıyısından döndü.
Güzel puanı verdim.
@S.G.A.T.
Hande Yener'e zaten belli etmiştim çok iyi vereceğimi.
@EnveR 20 bile (Belki daha fazlasını) bekleyebilirsin bu hafta.
@Ahmad 'ım Göksel'i ilk dinlediğimde her halde dedim kesin elenir ama bu sefer ki dinleyişimde kulağıma çok farklı geldi. Harika sayılacak bir puan verdim.
Barış Manço bu hafta listemde en büyük artışı yaşayan sanırım.
@-potterhead- Özellikle nakaratı çok iyi. Çok sevdiğim bir parça zaten ne zaman duysam iyi gelir bana.
Burcu Güneş geçen hafta zirvemde yer aldı bu hafta zirveye uzak ama son sıralara çok daha uzak iyi bir puan aldı
@HachiKo .
Mustafa Sandal geçen hafta 7-8 almıştı galiba bu hafta o puanın 2 katını aldı benden.
İyi puanını verdim sonunda
@Çiğdem- .
84 grubu geçen haftanın düzeyinde bir puan beklesin benden.
@ozgur2113 'ü hiç sevindirmek istemem ama müzik hoştu.
Serdar Ortaç bu hafta biraz düştü ama napalım.
İyi vermiş sayılırım yinede
@*YıldırıM*
Bu hafta herkes bir harika o sebeple hak ettiğini veremedim.
Artık haftaya telafi edeceğim.
Ama pek telafilik bir şey yok bence.
Ahmet Kaya bir kaç basamak gerilese de ortalama bir puan aldı benden.
@Yiğitt
Murat Boz bu hafta artış yaşadı. İyi bir şarkı seçmişsin zaten söyledim ama bu hafta dediğim gibi herkes iyi. 6-7 basamak arttı bende ama dahada fazlası olmalıydı söyleyeyim
@soo .
Şebnem Ferah çok büyük artış yaşadı bende
@batuhankaralar .
Çok kötü puandan orta puana çıktı ama sabah sabah hiç bağırmalı şarkı çekemedim zaten Şebo'nun bu şarkısını beğenmiyorum yani Yalnız'dı sanırım ilk parçan o olsa daha farklı olurdu.
Mustafa Ceceli çok iyi gelmişti bu hafta aslında ama ne olduysa bir anda gerilere düştü. İlereye de taşıyamadım. Geçen haftanın düzeyinde bir puan verebildim sana
@EFE UYSAL .
Sıla bu hafta düşüş yaşadı
@denizz19 .
2 en fazla 3 basamaklık düşüşünün sebebi tabi ki geçen haftanın gerisinde oluşu.
Tanrılı kısmı çok bayat gel,yor bana o şarkının ama devamı güzel. Zaten orada kesse direk 1 veriridim.
8-9 falan verdim işte.
Sertab Erener geçen haftaya göre iyi ama Sertab'a göre vasat gelmiş. Kötü puanın bence kıyısından döndü. @adımıtlulukk
Demet Akalın'a normalde kötü verecektim ama recabı iyi seçmişsin. 3 verecekken bir avantaj oluşturmuşsun bence kendine
@tolgab ve 3-4 basamak üste çıkardı bu seni bende.
Yalın kötü demiştim ve bu sefer 2. kez dinlememe rağmen kulağa hoş gelmedi
@Bully .
Kenan Doğulu kötü gelmiş zaten. Şok düşüş yaşadı bende
@Aserat .
Şans Meleğim, Patron falan ile gelsin yakın zamanda.
@vadikızı bana göre ben eleyim diye bağırmışsın. O ne biçim şarkı abla yaa.
Recap kısmın ise berbat.ss Bol şans sana.
Gülşen'i bu hafta beğenmedim. Tam puan mı 24 mü ne vermiştim geçen hafta ama bu hafta olmamış.
@Billy Kane
Herkese bol şans.ss