seni ilgilendirmez.Piss bir de seviniyor.ss Bu sezon biraz sanki gruplaşma var gibi sende.![]()
seni ilgilendirmez.Piss bir de seviniyor.ss Bu sezon biraz sanki gruplaşma var gibi sende.![]()
seni ilgilendirmez.![]()
![]()
![]()
iyi olan kazansın.Bilmiyorum ona göre eğer bizden olmazsan yani ona göre davranıcağız.Gözümüzü açalım diye şey ettim.
![]()
iyi olan kazansın.![]()
yeni albümüme güveniyorum.İlk sezon seni elemiştim zaten.Böyle entrikalı oyunlara girmen kurtarmayacak seni.
![]()
yeni albümüme güveniyorum.rahat elerim seni ama önce sıla'yı elicem sen kolaysın.
![]()
ilk sezondan kalan hesabımız vardı sizinle şimdi hesaplaşma zamanı.Iyyy pisss hedeflere gel sen.Asıl Sıla kolay.😛
Demek böyle içten içten çemkiriyordun bana haa. İpini çekelim o zaman senin.![]()
ilk sezondan kalan hesabımız vardı sizinle şimdi hesaplaşma zamanı.![]()
zaten ilk hedefimde o var.Bence ilk önce Sıla'dan hesabı keselim. İlk sezon birlikte baya gitmiştik bu sezonda öyle yapmalıyız.Neyse özele geç.
![]()
zaten ilk hedefimde o var.geliyorum hain planlarım var sıla'ya.
![]()
Bunla gel tam puanı kap.
Hafta Ebru Gündeş ile geliyorum @GunesinOglu .@Harunnn60 @mrt-06 @Ahmad @ozgur2113 @Bully @denizz19 .
![]()
Bunla gel tam puanı kap.![]()
@Billy Kane senden bu Sözlerimi duyduğum için ben şok ben iptal
@sokak sanati 20 kere değerlendirme yaptın Şarkıları tamam Anladık Sıla'ya kötü verdin
Ben de şu Şarkıları bir dinleyeyim oylarımı atayım zevkle![]()
9 puanlık şarkı değil benim şarkım bunu sonuçlar açıklanınca göstereceğim sanaÇok kötü vermedim hem 9 puan kötü değil.Benden açıklama bekliyor herkes.
Billy kane benide şok etti.![]()
9 puanlık şarkı değil benim şarkım bunu sonuçlar açıklanınca göstereceğim sana
Neyse sus Şarkıları dinleyeyim![]()
sen değil miydin yarı finalde beni eleyen. 😕 vakit intikam vakti.@Billy Kane senden bu Sözlerimi duyduğum için ben şok ben iptal
@sokak sanati 20 kere değerlendirme yaptın Şarkıları tamam Anladık Sıla'ya kötü verdin
Ben de şu Şarkıları bir dinleyeyim oylarımı atayım zevkle![]()
sen daha şok olmadın dur.Çok kötü vermedim hem 9 puan kötü değil.Benden açıklama bekliyor herkes.
Billy kane benide şok etti.![]()
sen değil miydin yarı finalde beni eleyen. 😕 vakit intikam vakti.
sen daha şok olmadın dur.![]()
Dur hele zaten bu All Star'ın nereye gideceği belirsiz hiç sana kalmadan giderim belki.![]()