Yazdım ya Katy Perry diye. I kıssed a girl.hangisiydi unuttum
Yazdım ya Katy Perry diye. I kıssed a girl.hangisiydi unuttum
şarkıyı unutmuşum En iyi şarkılarından biri, severim ben 10-15 arası gelip gidebilir diğer şarkılara bağlı olarakYazdım ya Katy Perry diye. I kıssed a girl.
10-15 mi? 15-20 arası olsun. Seviyorum şarkıyı diyorsun çünkü.şarkıyı unutmuşum En iyi şarkılarından biri, severim ben 10-15 arası gelip gidebilir diğer şarkılara bağlı olarak
Katy'nin tarzını pek sevmiyorum ondan Çok iyi şarkılar var hem10-15 mi? 15-20 arası olsun. Seviyorum şarkıyı diyorsun çünkü.
Genel olarak "ayesim/eyesim" takısı zaten sana uygun değil. İki hava da mı atmıyalım.Kötüdür demiyorum. Hiç onları dinleyesim, orada iyi güzel şeyler var mı diye arayasım, gezinesim, dinleyesim gelmiyor yani. 😵
Ama en azından Türkiye'de neredeyse hepsi kötü diyebilirim.
Her hafta yaptıysan tamam, öyle arada bir yapmak artistlik demek yani
Daha dinlemedim.
Katy'nin tarzını pek sevmiyorum ondan Çok iyi şarkılar var hem
@GunesinOglu recap hangi gün yayınlanacak?
@sokak sanati geçen hafta 20+ vermiştim ama bu hafta Anti-Taylor'luga doğru gitmen düşünduruyor.
BakıcazRiri'nin tarzını sevdiğin belli ben bu hafta 20-24 arası olur mu acaba.
Way bee. Dünkü Taylor'a Riri'yitercih edeceksin haa.
Genel olarak "ayesim/eyesim" takısı zaten sana uygun değil. İki hava da mı atmıyalım.
Daha dinlemedim.
Buraya bir yorum yaparsan öyle kolay kolay kurtaramazsın kendini.Yeter, sorup durmayın lan.
Beğenmemiş işte anlamadın mıBuraya bir yorum yaparsan öyle kolay kolay kurtaramazsın kendini.
Öyle bir şey demedi seni beğenmemiş sen kendi derdine yan.Beğenmemiş işte anlamadın mı
Sor bakam beğenmiş mi bir daha Beğenmesse beğenmez.Öyle bir şey demedi seni beğenmemiş sen kendi derdine yan.
Yok bir kez sordum bana patladı bir daha işim olmaz.Sor bakam beğenmiş mi bir daha Beğenmesse beğenmez.
Hayır tabii ki.Riri'nin tarzını sevdiğin belli ben bu hafta 20-24 arası olur mu acaba.
Way bee. Dünkü Taylor'a Riri'yitercih edeceksin haa.
Hayır tabii ki.
Sen benimkini beyendin mi bakalim?Haahhh şöyle ayık olalım
Riri yine bir parça üzerinde çalışıyormuş. Albümün en iyi parşasıymış galiba.
Sen benimkini beyendin mi bakalim?
Ohoo BBHMM gibi kliple batirmasinda.
o şarkinin klipinin izlenme sayisina bak.