Tm kullanma o zaman 10'un altına razısın.Saf mı var senin karşında ben taktiksel ilerlerim
Yahu sen ne bakıyorsun şuna bırak zevksiz müzikten anlamıyor zaten Serdar'ı beğenip Sıla'yı beğenmeyen biri bu
Tm kullanma o zaman 10'un altına razısın.Saf mı var senin karşında ben taktiksel ilerlerim
Yahu sen ne bakıyorsun şuna bırak zevksiz müzikten anlamıyor zaten Serdar'ı beğenip Sıla'yı beğenmeyen biri bu
Protesto edecektim ama vazgeçtim.Herkesten önce Karadut&Böğürtlenli Magnum Dondurmanı etiketlemen gerekiyordu.
+20 benden gelir Bitter çikolatama.Etiketlenmemişim konuya:
Ririnin zaten şarkılarından çok klipleri ön planda kimse şarkıya bakmıyorBelli bir ön görü yeteneğim var o nedenle tahmin edebiliyorum.
Uff sadece sözleri değiştiriyor. Bak Riri'me aynı tarzı 2. kez yapmadı kadın daha.
Aaa sıkıştırma beni böyle.
Geçen hafta 7-8 vermiştim galiba belki 5'e düşer emin değilim.
Sevemedim son yıllarda Demet'i. En son Toz Pembe'sinin çok iyi olduğunu hatırlıyorum.
Tm kullanma o zaman 10'un altına razısın.
Benimle iyi geçin derimTm kullanma o zaman 10'un altına razısın.
@Harunnn60 melunu beni etiketlememiş demek ki bende neden hiç onun mesajlarını beğenmiyorum diyorum.E beni hiç etiketlemiyor ki.Aaa güzel mi buldun.
Ben Harun'dan kopyala yapıştır yapmıştım.
Link atHaspam nasıl buldun efsane şarkımı. geçen hafta çok şımarttın aynısını beklerim.
Ririnin zaten şarkılarından çok klipleri ön planda kimse şarkıya bakmıyor
Sıla'nın böyle ucuz numaralara ihtiyacı yok o şarkılarıyla seviliyor 😉Var ki gösteriyor. Sıla düşünsün bence bunu.
Aaa güzel mi buldun.
Ben Harun'dan kopyala yapıştır yapmıştım.
Bende birisinden yapmıştım ama unuttum. @*YıldırıM* aşk olsun.@Harunnn60 melunu beni etiketlememiş demek ki bende neden hiç onun mesajlarını beğenmiyorum diyorum.E beni hiç etiketlemiyor ki.
Sıla'nın böyle ucuz numaralara ihtiyacı yok o şarkılarıyla seviliyor 😉
Bir de soruyor melun.
Şaka canısı şaka.Bende birisinden yapmıştım ama unuttum. @*YıldırıM* aşk olsun.
Bir de soruyor melun.
1 puan azalttım 19 vericem.
Sen öyle zannet yerinde sayıyormuş ne yerinde sayması. Sıla bu ülkeye gelmiş yeni dönemin en sağlam sanatçısıdır fazla söze gerek yok bence gerisi yalan ve iftiranın ötesine geçemez.Ufak numaraları olmadığından kaç yıldır aynı yerinde sayıyor zaten.
Vayss çok iyi +15 garanti.
Hepsi kullanılacak ben acemi değilim 2 sezondur şampiyon olan bir ismim öyle beleşe şarkı harcar mıyım@denizz19 Reverans'ı şimdi kullan tam puan.